Ο φίλος της 29χρονης για τον παιδοκτόνο στην Κέρκυρα: Την ήθελε μόνο για τον εαυτό του

Ο φίλος της 29χρονης για τον παιδοκτόνο στην Κέρκυρα: Την ήθελε μόνο για τον εαυτό του
Περιπολικό - Φωτό αρχείου Eurokinissi

Ο φίλος της κοπέλας αποκάλυψε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή την εκρηκτική σχέση πατέρα και κόρης, που οδήγησε στο στυγερό έγκλημα που συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για το στυγερό έγκλημα.

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την 29χρονη, Αγγελική Πέτρου, η οποία δολοφονήθηκε από τον ίδιο της τον πατέρα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Στην εκπομπή του Star “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε ο φίλος της άτυχης κοπέλας, ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές για την εξαφάνισή της και είπε ότι “ο πατέρας της ήταν ικανός για όλα”, ακόμη κι αν μέσα του δεν ήθελα να το πιστέψει.

Όπως ανέφερε, η κοπέλα του είχε πει ότι ο πατέρας της την κακοποιούσε και την χτυπούσε, δεν την άφηνε να βγαίνει έξω, να έχει φίλες, “την ήθελε γι αυτόν μόνο”, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Διέψευσε ωστόσο φήμες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας μετά το στυγερό έγκλημα περί σεξουαλικής κακοποίησης της κοπέλας: “Δεν μας είχε πει κάτι τέτοιο, όχι”, όπως είπε, τονίζοντας ότι “αυτό θα το ερευνήσουν οι αρχές”.


Σημειώνεται ότι αμέσως μόλις δηλώθηκε η εξαφάνιση της κοπέλας την Πρωτοχρονιά και ο φίλος της ειδοποίησε την αστυνομία, ο πατέρας της θεωρήθηκε βασικός ύποπτος από τις αρχές και τελικά ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημά του, υποδεικνύοντας το σημείο που είχε θάψει την κόρη του στον κήπο του σπιτιού του.

Η σορός της κοπέλας έφερε κακώσεις από αιχμηρό αντικείμενο στο κεφάλι και στο σώμα. Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε ότι τη χτύπησε με σιδερόβεργα στο κεφάλι, αναμένεται ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, η κοπέλα είχε κακή σχέση με τον πατέρα της και συναντήθηκαν τυχαία ενώ εκείνη είχε πάει για να επισκεφθεί συγγενικό πρόσωπο την Πρωτοχρονιά.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας:

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας , η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος 29χρονης αλλοδαπής στην Κέρκυρα. Για την υπόθεση σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος 52χρονου αλλοδαπού, συγγενικού προσώπου της 29χρονης, ο οποίος συνελήφθη χθες (02-01-2019). 

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 52χρονος, το βράδυ της Τρίτης (01.01.2019), μετά από έντονο διαπληκτισμό που είχε με την 29χρονη, την χτύπησε με μεταλλικό αντικείμενο (σιδερόβεργα) στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της. 

Η προανάκριση πραγματοποιήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχε συνεργείο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων. Ο 52χρονος, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κέρκυρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα