Έγκλημα στο Σχιστό: Την σκότωσε γιατί του λέρωσε τα σεντόνια

Έγκλημα στο Σχιστό: Την σκότωσε γιατί του λέρωσε τα σεντόνια
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ο 53χρονος που ομολόγησε για τη δολοφονία της 41χρονης άστεγης απέδωσε το έγκλημα σε ερωτικούς λόγους

Θύμα άγριας ανθρωποκτονίας έπεσε μια 41χρονη Ελληνίδα, που βρέθηκε δολοφονημένη μέσα σε καλαμιές, έξω από το τροχόσπιτο που ζούσε τις τελευταίες ημέρες, σε αλάνα στο Σχιστό.

Το θύμα ήταν άστεγη και σε αυτή την αλάνα βρίσκουν καταφύγιο πολλοί άλλοι άστεγοι. Στο τροχόσπιτο αυτό ζούσε ένας 53χρονος Έλληνας, ο οποίος ζούσε με ότι φαγητό και προμήθειες του παρείχαν τα συσσίτια για αστέγους.  Τις τελευταίες 3-4 ημέρες φέρεται να είχε συνάψει σχέση και να παρείχε στέγη σε αυτό και στην 41χρονη.

Ο ίδιος απέδωσε το έγκλημα σε ερωτικούς λόγους και μέσα σε διάφορες ασυναρτησίες που είπε, φέρεται να ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων, ότι την σκότωσε «γιατί του λέρωσε τα σεντόνια»…

Εξετάζεται η πιθανότητα να θέλησε να έρθει σε σεξουαλική επαφή με την 41χρονη και εκείνη να αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να την χτυπήσει με τα χέρια του μέχρι θανάτου.

Την δολοφονία της, την παραδέχτηκε σε έναν άλλον άστεγο ο οποίος κάλεσε την Αστυνομία και όταν άντρες της Ασφάλειας πήγαν στο σημείο εντόπισαν τον δράστη στο τροχόσπιτο να κάθεται σε ένα σημείο και να μονολογεί ασυναρτησίες.

Αμέσως τον προσήγαγαν και λίγο αργότερα παραδέχτηκε στους αστυνομικούς την πράξη του και μάλιστα υπέδειξε ο ίδιος που βρισκόταν το πτώμα της, το οποίο το μετέφερε από το τροχόσπιτο σε διπλανό χώρο με καλαμιές και σκέπασε το σώμα της με κλαδιά.

 Η 41χρονη βρέθηκε στο σημείο αυτό και μάλιστα ήταν γεμάτη μώλωπες που φανερώνουν ότι έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού.

Ο δράστης ανακρίνεται στην Ασφάλεια Πειραιά που ανέλαβε την έρευνα, για να εξακριβωθούν οι ακριβείς λόγοι της ανθρωποκτονίας και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του, ενώ πιθανόν να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα