Είχε ρημάξει στις διαρρήξεις σταθμευμένα αυτοκίνητα και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας

Είχε ρημάξει στις διαρρήξεις σταθμευμένα αυτοκίνητα και καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας
Ελληνική Αστυνομία Eurokinissi

Συνελήφθη ένας 27χρονος Έλληνας για κλοπές-διαρρήξεις από αυτοκίνητα καθώς και από καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας-Εξιχνιάσθηκαν 8 περιπτώσεις

Στο πλαίσιο δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών, για την πρόληψη και καταπολέμηση της εγκληματικότητας, βραδινές ώρες της Δευτέρας εντοπίστηκε στην περιοχή της Κυψέλης και συνελήφθη, 27χρονος Έλληνας, για κλοπές από αυτοκίνητα και από καταστήματα.

Όπως προέκυψε από έρευνα, ο δράστης τουλάχιστον από τις αρχές του τρέχοντος έτους, είχε συγκροτήσει ομάδα με δύο ακόμη συνεργούς του που αναζητούνται και διέπραττε κλοπές στο κέντρο της Αθήνας.

Ειδικότερα, εντόπιζε σταθμευμένα οχήματα και μετά από παραβίαση των κλειδαριών ή μετά από θραύση των πλαϊνών παραθύρων, αφαιρούσε από το εσωτερικό τους ηλεκτρονικές συσκευές, πορτοφόλια και κινητά τηλέφωνα.

Σε άλλες περιπτώσεις, προέβαινε στην διάρρηξη καταστημάτων, από το εσωτερικό των οποίων αποσπούσε διάφορα αντικείμενα.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιασθεί 8 περιπτώσεις, εκ των οποίων 7 κλοπές από Ι.Χ. αυτοκίνητα και μία κλοπή από κατάστημα στις περιοχές της Ακρόπολης και του Συντάγματος.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή του και σε άλλες περιπτώσεις, συνεχίζονται.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα