Εισέβαλαν στο σπίτι της, την φίμωσαν μέχρι που πέθανε και την λήστεψαν

Εισέβαλαν στο σπίτι της, την φίμωσαν μέχρι που πέθανε και την λήστεψαν
Περιπολικό - Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Θύμα άγριας δολοφονίας έπεσε η άτυχη ηλικιωμένη στα Πατήσια. Βγήκε να αγοράσει ψωμί και όταν γύρισε, της επιτέθηκαν, της έκλεισαν το στόμα με πανί μέχρι που έπαθε ασφυξία και την λήστεψαν. Στο διπλανό δωμάτιο ήταν ο γιος της.

Οικονομικά ήταν τα κίνητρα του φρικτού εγκλήματος στα Πατήσια όπως δείχνει η έως τώρα έρευνα των αντρών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Η 84χρονη όπως προκύπτει, βγήκε το πρωί από το σπίτι της επί της οδού Μηλιαράκη, στα Πατήσια για να αγοράσει ψωμί και επέστρεψε περίπου στις 10.

Εκεί φαίνεται την περίμεναν οι δράστες, οποίοι μόλις έβαλε το κλειδί στην πόρτα, την έσπρωξαν, μπήκαν μαζί της, της έκλεισαν το στόμα με ένα πανί και μάλιστα σε τέτοιο βαθμό που η γυναίκα έχασε την ζωή της από ασφυξία. Έψαξαν στα γρήγορα το σπίτι, άρπαξαν ότι βρήκαν και τράπηκαν σε φυγή.

Εκείνη την στιγμή από το θόρυβο ξύπνησε ο γιος της που κοιμόταν σε διπλανό δωμάτιο , βγήκε έξω και είδε πεσμένη μπρούμυτα με ένα πανί στο στόμα μπροστά στην πόρτα και νεκρή την μητέρα του χωρίς να προλάβει να δει τους δράστες.

Σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία και από εκείνη την στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των κακοποιών, λαμβάνονται καταθέσεις από την γειτονία και αναζητούνται τυχόν βιντεοληπτικά υλικά ώστε να μπορέσουν οι αστυνομικοί που διερευνούν την υπόθεση να φτάσουν το συντομότερο δυνατό στα ίχνη τους.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα