Ένοπλη ληστεία σε σπίτι στο Καπανδρίτι

Ένοπλη ληστεία σε σπίτι στο Καπανδρίτι

Οι 5 δράστες που είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους ακινητοποίησαν τον 59χρονο ιδιοκτήτη, τον έδεσαν και τον λήστεψαν. Πυροβόλησαν στον αέρα όταν τους αντιλήφθηκε γείτονας

Αντιμέτωπος με τον τρόμο ήρθε λίγο πριν τις δύο τα ξημερώματα, ένας 59χρονος, μέσα στο σπίτι του στο Καπανδρίτι. Πέντε άγνωστοι δράστες, που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, των προσώπων τους, αφού διέρρηξαν και την κεντρική είσοδο της μονοκατοικίας, εισήλθαν στο εσωτερικό της και κατευθείαν ακινητοποίησαν τον άτυχο ιδιοκτήτη.

Στην συνέχεια, τον έδεσαν και υπό την απειλή των όπλων και χρήσης βίας, τον ανάγκασαν να τους παραδώσουν 1.000 ευρώ που είχε στο σπίτι και κοσμήματα, με τα οποία και τράπηκαν σε φυγή. Από τον θόρυβο που προκάλεσαν όμως, ξύπνησε ο γείτονας του θύματος, ο οποίος βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει και τότε οι δράστες, βγαίνοντας από το σπίτι, πυροβόλησαν στον αέρα μία φορά προς εκφοβισμό.

Ο γείτονας έτρεξε να καλυφθεί μέσα στο σπίτι του και οι ένοπλοι ληστές βρήκαν την ευκαιρία να διαφύγουν. Στο σημείο κλήθηκε και έφτασε αστυνομία, όμως παρά τις έρευνες που ακολούθησαν στην γύρω περιοχή, δεν κατέστη δυνατός ο εντοπισμός τους.

(Φωτογραφία αρχείου)

SHARE: