"Επαναστατική Αυτοάμυνα": Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας του 48χρονου που ήταν μέλος της οργάνωσης

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 48χρονου που συνελήφθη στις 9 Αυγούστου και όπως προέκυψε ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Επαναστατική Αυτοάμυνα".

Η Αστυνομία με ανακοίνωσή της έδωσε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 48χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 9 Aυγούστου μετά από ληστεία σε τράπεζα στη Θεσσαλονίκη και όπως προέκυψε ήταν καταζητούμενος για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση "Επαναστατική Αυτοάμυνα".

Πρόκειται για τον Δημήτριο Χατζηβασιλειάδη του Βίκτωρα και της Νίκης,γεννηθείς στην Αθήνα.

ADVERTISING

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση αποσκοπεί "στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τελέστηκαν".

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388320, 2310-388319 και 2310-388318 του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 15-10-2021. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

Τα στοιχεία και φωτογραφίες του συλληφθέντα βρίσκονται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.astynomia.gr.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τρομοκρατία
SHARE:

24Media Network