Εξάρθρωση μεγάλης σπείρας πορτοφολάδων σε λεωφορεία και μετρό

Στάση εργασίας των εργαζομένων σε Μετρό και ΗΣΑΠ, από τις 11:00 έως τις 14:00, την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015. Αίτημα των εργαζομένων είναι η απόσυρση των καινούργιων συρμών 3ης σειράς του Μετρό της Αθήνας, που παρουσιάζουν προβλήματα τα οποία πέραν της αναστάτωσης των δρομολογίων, θέτουν σε κίνδυνο αυτό που λέγεται «Ασφάλεια Σιδηροδρόμου» (προσωπικό, επιβάτες, εξοπλισμός). Όπως επίσης, τεράστια δυσλειτουργία παρουσιάζουν και οι οθόνες ελέγχου αποβίβασης β επιβίβασης επιβατών στις καμπίνες ηλεκτροδήγησης στους συρμούς του Ηλεκτρικού.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Στάση εργασίας των εργαζομένων σε Μετρό και ΗΣΑΠ, από τις 11:00 έως τις 14:00, την Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015. Αίτημα των εργαζομένων είναι η απόσυρση των καινούργιων συρμών 3ης σειράς του Μετρό της Αθήνας, που παρουσιάζουν προβλήματα τα οποία πέραν της αναστάτωσης των δρομολογίων, θέτουν σε κίνδυνο αυτό που λέγεται «Ασφάλεια Σιδηροδρόμου» (προσωπικό, επιβάτες, εξοπλισμός). Όπως επίσης, τεράστια δυσλειτουργία παρουσιάζουν και οι οθόνες ελέγχου αποβίβασης β επιβίβασης επιβατών στις καμπίνες ηλεκτροδήγησης στους συρμούς του Ηλεκτρικού. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περισσότερα από 20 άτομα ως μέλη της σπείρας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται

Σε εξέλιξη βρίσκεται ευρείας κλίμακας αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε διάφορες περιοχές της Αθήνας, για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης.

Τα μέλη της οποίας διέπρατταν συστηματικά κλοπές πορτοφολιών από επιβάτες σε μέσα μαζικής μεταφοράς, σε βάρος πεζών στο κέντρο της Αθήνας κλπ.

Μέχρι στιγμής, έχουν συλληφθεί περισσότερα από 20 άτομα ως μέλη της σπείρας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται και μόλις ολοκληρωθούν, αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από την Ασφάλεια Αττικής.

SHARE:

24Media Network