Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε «μαϊμού» προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που διακινούσε «μαϊμού» προϊόντα στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών

Διενεργήθηκαν 18 έρευνες σε οικίες και αποθηκευτικούς χώρους και κατασχέθηκαν 5.850 τεμάχια απομιμητικών προϊόντων-Συνελήφθησαν 18 Αφρικανοί, μέλη της οργάνωσης

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, κύκλωμα διακίνησης απομιμητικών προϊόντων στην ευρύτερη περιοχή των Αθηνών.

Συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και συνδρομή αστυνομικών της Ο.Π.Κ.Ε. , στις περιοχές του Αγίου Παντελεήμονα, της Κυψέλης, των Πατησίων, του Παγκρατίου και της Νέας Σμύρνης, 18 Αφρικανοί, μέλη της οργάνωσης, για κατοχή και διακίνηση απομιμητικών προϊόντων.

ADVERTISING

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων της προαναφερόμενης Υπηρεσίας για την καταπολέμηση του παρεμπορίου κι ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα, εντοπίσθηκαν οι δράστες και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση στη διακίνηση απομιμητικών προϊόντων.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι η δραστηριότητά τους εστιαζόταν σε εξωτερικούς χώρους μεγάλων εμπορικών κέντρων, σε τοπικές εμποροπανηγύρεις και γενικότερα σε σημεία που συγκεντρώνουν πλήθος κόσμου και αγοραστικού κοινού.

Ακολούθως, διενεργήθηκαν παρουσία δικαστικών λειτουργών, 18 έρευνες σε οικίες και αποθηκευτικούς χώρους, από τις οποίες συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 5.850 είδη παρεμπορίου (υποδήματα, ρολόγια, τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, ζώνες κλπ.), πλήθος από σήματα διάφορων επώνυμων εταιρειών, 30 κινητά τηλέφωνα, 1.500 ευρώ και 7 αυτοκίνητα ως μέσα αποθήκευσης και μεταφοράς των απομιμητικών προϊόντων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

SHARE:

24Media Network