Εξαρθρώθηκε σπείρα που διέπραττε διαρρήξεις και κλοπές στα Άνω Λιόσια

Περιπολικό της αστυνομίας
Περιπολικό της αστυνομίας EUROKINISSI

Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, που σημειώθηκαν στην περιοχή και υπεύθυνοι ήταν τα μέλη της σπείρας

Εξαρθρώθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές στην περιοχή των Άνω Λιοσίων. Συνελήφθησαν στα Άνω Λιόσια, δύο Έλληνες ηλικίας 30 και 39 ετών, μέλη της ανωτέρω εγκληματικής ομάδας. Ταυτοποιήθηκε 38χρονη Ελληνίδα, ως έτερο μέλος και αναζητείται.

Ο 39χρονος είχε αρχικά προσαχθεί κατόπιν αναζητήσεων, στο Τμήμα Ασφαλείας Φυλής, όπου και αναγνωρίστηκε ως δράστης κλοπής που διέπραξε πρωινές ώρες στις 25 Ιουνίου, από κοινού με την 38χρονη, σε ζαχαροπλαστείο με τη μέθοδο της απασχόλησης.

Μετά από έρευνα στην οικία του 39χρονου και την ανεύρεση και κατάσχεση κλοπιμαίων εντός αυτής, που τα είχε μεταφέρει ο 30χρονος, ακολούθησε και η σύλληψη του τελευταίου.

Ο 30χρονος είχε στην κατοχή του τσάντα που περιείχε 8 μεταλλικές συνδέσεις φυσικού αερίου με τα αντίστοιχα εξαρτήματα της. Από την έρευνα εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, που σημειώθηκαν στα Άνω Λιόσια. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, Διάρρηξη, κλοπή
SHARE: