Φρίκη στα Τρίκαλα: Συγκλονίζει η 4χρονη για τον βιασμό από τον αστυνομικό – πατέρα της

Φρίκη στα Τρίκαλα: Συγκλονίζει η 4χρονη για τον βιασμό από τον αστυνομικό – πατέρα της
Αστυνομικός της ΕΛΑΣ (φωτογραφία αρχείου) Shutterstock

Η 4χρονη είχε πέσει και στο παρελθόν θύμα ασελγών πράξεων από τον πατέρα της, ενώ ο γάμος του αστυνομικού με τη σύζυγό του κράτησε μόλις έναν χρόνο εξαιτίας της βίαιης συμπεριφοράς του σε βάρος της.

Εφιαλτικές στιγμές ζούσε στα Τρίκαλα, ένα 4χρονο κοριτσάκι από τον ίδιο του τον πατέρα, ο οποίος μάλιστα υπηρετεί ως αστυφύλακας στην περιοχή.

Ο 29χρονος που είχε χωρίσει με την σύζυγό του από το 2018, ήταν η σειρά του το προηγούμενο Σάββατο να πάρει την 4χρονη κόρη του στο σπίτι του.

Όταν το παιδάκι γύρισε στο σπίτι του και η μητέρα του πήγε να το πλύνει, πρόσεξε έναν πολύ έντονο ερεθισμό στην περιοχή των γεννητικών του οργάνων και το ρώτησε τι είχε συμβεί…

Το παιδάκι ντρεπόταν και από τα μισόλογα και τις χειρονομίες που έκανε η μητέρα του αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί και το πήγε αρχικά στο νοσοκομείο και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στις Αρχές.

Το παιδάκι εξετάστηκε από αστυνομικούς παρουσία παιδοψυχολόγου όπου εξιστόρησε την ανατριχιαστική σεξουαλική κακοποίηση που είχε υποστεί από τα χέρια του ίδιου της του …πατέρα. Ο ίδιος έμεινε γυμνός στο κρεβάτι που ξάπλωσε μαζί με το παιδί του, το έγδυσε από την μέση και κάτω και προχώρησε στις απίστευτες αυτές πράξεις τις οποίες φέρεται να είχε επαναλάβει και στο παρελθόν σε βάρος του νηπίου.

Κατόπιν όλων αυτών, ενημερώθηκε ο αρμόδιος Ανακριτής και εκδόθηκε σχετικό ένταλμα σε βάρος του δυνάμει του οποίου συνελήφθη ο αστυνομικός.

Στο παρελθόν είχε απασχολήσει και πάλι την Υπηρεσία του, καθώς το 2018 είχε κατηγορηθεί για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης, ενώ η σύζυγός του όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, τον χώρισε μόλις έναν χρόνο μετά τον γάμο τους και την απόκτηση της κορούλας τους, εξαιτίας της εξαιρετικά βίαιης συμπεριφοράς σε βάρος της και όπως κατήγγειλε επειδή έκανε χρήση ουσιών.

Αρνείται τα πάντα ο πατέρας

Αρνείται τις πράξεις που του αποδίδονται (ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του) ο αστυνομικός από τα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος του αστυνομικού, Γιώργος Παναγιώτου με δηλώσεις του στο trikalavoice.gr αναφέρει ότι ο πελάτης του “απορρίπτει κάθε κατηγορία από αυτές που του αποδίδονται, πολύ δε περισσότερο για αυτές τις απεχθείς πράξεις για τις οποίες γίνονται αναφορές”.

Ο ίδιος αφήνει αιχμές για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε καθώς “εμείς από την πλευρά μας μόλις αποκτήσαμε πρόσβαση στη δικογραφία η οποία ωστόσο έχει ήδη διαρρεύσει, προς μεγάλη μας έκπληξη, στα ΜΜΕ παραδίδοντας τον πελάτη μας βορά στο πλήθος. Θα ακολουθήσουμε όλα τα ένδικα μέσα και θα απαντήσουμε τεκμηριωμένα σε όλα τα ερωτήματα που προκύπτουν στην υπόθεση”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα