Για παραπάνω από τρεις μήνες άδειαζε τα ταμεία της εταιρείας του ο σεκιουριτάς

Για παραπάνω από τρεις μήνες άδειαζε τα ταμεία της εταιρείας του ο σεκιουριτάς

Και άλλοι τρεις σεκιουριτάδες της ίδιας εταιρείας στην υπεξαίρεση «μαμούθ» στην Κρήτη

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελέας Ηρακλείου σε βάρος του υπεύθυνου ασφαλείας εταιρείας σεκιούριτι για την υπεξαίρεση «μαμούθ» από εταιρία χρηματαποστολών. Όπως προέκυψε μάλιστα από την έρευνα, ο 45χρονος δεν ήταν ο μόνος που υπεξαίρεσε κάτι παραπάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ από την εταιρεία, καθώς από κοινού με άλλους τρεις υφισταμένους του, που μετέφεραν τις χρηματαποστολές των τραπεζών, εδώ και τρεις μήνες αφαιρούσαν από τις κασέτες των ΑΤΜ χρήματα, φτάνοντας τη ζημιά για την εταιρεία σχεδόν στο 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Η εισαγγελέας άσκησε δίωξη σε βάρος και των τριών αυτών εργαζομένων. Πρόσθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει ερευνήσει όλα τα πιθανά σημεία που θα μπορούσε ο 45χρονος να κρύψει τα χρήματα, αυτός ή οι συνεργοί του και δεν βρήκαν το παραμικρό, παρά την πεποίθηση της εταιρείας, πως ενδεχομένως να τα έχει κρύψει κάπου κατά μήκος της Λεωφόρου Κνωσού, όπως κατέγραψαν την πορεία του οι κάμερες ασφαλείας της εταιρείας από διάφορα σημεία της πόλης. Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του 45χρονου αφορά στην υπεξαίρεση της οποίας το αντικείμενο είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, τελεσθείσα και κατ εξακολούθηση και κατά συρροή.

Στους υπόλοιπους τρεις η δίωξη που έχει ασκηθεί είναι για άμεση συνέργεια στην υπεξαίρεση κατά το σκέλος της κατ εξακολούθηση τέλεσης της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα