Γλυκά Νερά: Δεν έδωσε απαντήσεις ο πιλότος, σφίγγει ο κλοιός

Γλυκά Νερά: Δεν έδωσε απαντήσεις ο πιλότος, σφίγγει ο κλοιός

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του φόνου της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με τον σύζυγο της άτυχης γυναίκας να μην δίνει απαντήσεις για τα νέα στοιχεία.

Δεν έδωσε τις απαραίτητες απαντήσεις σχετικά με τα νέα εύρηματα της ΕΛΑΣ, για τη φριχτή δολοφονία στα Γλυκά Νερά ο σύζυγος της Καρολάιν.

Η ΕΛΑΣ, μετά από ενδελεχείς έρευνες, έφερε με ελικόπτερο στην Αθήνα το νεαρό πιλότο, προκειμένου να καταθέσει.

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης, στελέχη της Αστυνομίας προχώρησαν σε ανακοινώσεις, διευκρινίζοντας ότι είχε κληθεί από την Τετάρτη και ότι η μεταφορά του 32χρονου στην ΓΑΔΑ από την Αλόννησο, πραγματοποιηθήκε μετά την ολοκλήρωση του μνημοσύνου της συζύγου του, κατόπιν επιθυμίας του ίδιου.

Τα νέα τεχνικά ευρήματα να έχουν να κάνουν με το smart watch της 20χρονης και τις διαφορές που φαίνεται να εντοπίστηκαν στα βιομετρικά της δεδομένα ως προς τον χρόνο θανάτου της και στις διαφορές που φαίνεται να εντοπίστηκαν ως προς τον χρόνο αφαίρεσης της ψηφιακής κάρτας μνήμης από την κάμερα της οικίας, αλλά και στην λειτουργία του κινητού του πιλότου. Τα δεδομένα αυτά θέτουν ουσιαστικά πιο νωρίς τα όσα δραματικά συνέβησαν στην σοφίτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στελέχη της ΕΛΑΣ, είναι πεπεισμένα πλέον πως δεν υπήρξε ληστεία την νύχτα του θανάτου της Καρολάιν.

Από την πρώτη στιγμή έτσι και αλλιώς η Ασφάλεια κάθε φορά που είχε απαντήσεις από κάποιο στοιχείο ή εύρημα καλούσε τον σύζυγο του θύματος καθώς ήταν και ο μοναδικός αυτόπτης του περιστατικού.

Πλάνα από τη μεταφορά του πιλότου στη ΓΑΔΑ:

Από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν NEWS 24/7

Από την Αλόννησο στη ΓΑΔΑ ο σύζυγος της Καρολάιν NEWS 24/7

Το χρονικό και τι είχε ισχυριστεί ο πιλότος ότι συνέβη

Στις 06:30 το πρωί της Τρίτης 11 Μαΐου κλήθηκε η Άμεση Δράση επί της οδού Παναγούλη 10, στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της Καρολάιν, με σπαστή φωνή λόγω του ότι ήταν φιμωμένος με μονωτικές ταινίες και ζητούσε βοήθεια, αμέσως μετά και με τον ίδιο τρόπο φέρεται ότι κάλεσε και την γειτόνισσά του.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν πρώτοι στο σημείο, εισήλθαν από το παραθυράκι της πίσω πλευράς απ’ όπου φέρονταν να είχαν μπει και οι ληστές, βρήκαν τον πιλότο δεμένο και φιμωμένο και τον έλυσαν και την Καρολάιν νεκρή στο κρεβάτι της μπρούμυτα και με το μωράκι της να ακουμπά και να την σκουντάει στην πλάτη.

Από την νεκροψία-νεκροτομή προέκυψε πως ο θάνατος της 20χρονης κοπέλας ήταν ασφυκτικός και αργότερα ο πιλότος κατέθεσε στους αστυνομικούς πως οι δράστες που εισέβαλαν στην οικία του, σκότωσαν τον σκύλο τους και την γυναίκα του και τους λήστεψαν, ήταν τρεις. Δύο ψηλοί με καλυμμένα χαρακτηριστικά και ένας κοντός και εύσωμος που φαινόταν να ήταν ο αρχηγός. Δύο από αυτούς ήταν ένοπλοι και του ζήτησαν τα λεφτά.

Εκείνος ισχυρίστηκε ότι τους υπέδειξε που ήταν κρυμμένα τα χρήματα, ωστόσο συνέχισαν να ψάχνουν και κάποια στιγμή έπαψε να ακούει τις φωνές της συζύγου του την οποία την είχε ακινητοποιήσει, την είχε γυρίσει μπρούμυτα ο φερόμενος αρχηγός και της κρατούσε το στόμα.

Έκτοτε όσο και αν έψαξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και του Κατά Ιδιοκτησίας δεν μπόρεσαν να καταλήξουν σε ληστές παρότι μέχρι και πολύ πρόσφατα έκαναν κάθε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση. Τα νέα στοιχεία που έχουν προκύψει φαίνεται πως δημιουργούν μία νέα τροπή στην υπόθεση και πλέον όλα εξαρτώνται απ’ όσα θα ειπωθούν από τον ίδιο τον σύζυγο της αδικοχαμένης 20χρονης μητέρας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα