Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Άφθονος ο χρόνος που είχε ο σύντροφος της 17χρονης για να εξαφανιστεί

Γυναικοκτονία στο Περιστέρι: Άφθονος ο χρόνος που είχε ο σύντροφος της 17χρονης για να εξαφανιστεί
Το σπίτι όπου βρέθηκε νεκρή η 17χρονη INTIME NEWS

Ο ιατροδικαστής τοποθέτησε τον χρόνο θανάτου της άτυχης ανήλικης μεταξύ 4-5 το απόγευμα της Δευτέρας (01/08), ενώ η μητέρα και η αδελφή της, την βρήκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Η προσπάθεια της κοπέλας να χωρίσει και οι απειλές που είχε δεχθεί.

Τον άφθονο χρόνο που είχε μπροστά του θεωρούν οι έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής πως εκμεταλλεύτηκε πλήρως ο σύντροφος της 17χρονης για να μπορέσει να εξαφανιστεί ή τουλάχιστον αρχικά να βρει ασφαλές καταφύγιο μέχρι να μπορέσει να οργανώσει την φυγή του.

Ο ιατροδικαστής τοποθέτησε τον χρόνο θανάτου της άτυχης ανήλικης μεταξύ 4-5 το απόγευμα της Δευτέρας 1η Αυγούστου, ενώ η μητέρα και η αδελφή της, την βρήκαν λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Αυτό το γεγονός παρείχε από μόνο του αρκετές ώρες στον φερόμενο δράστη ώστε να μπορέσει να διαφύγει.

Ο ίδιος άλλωστε εκτός του ότι γνωρίζει καλά τους τρόπους για να εισέλθει παράνομα στην χώρα, γνωρίζει εξίσου καλά και το αντίστροφο και το δίκτυο που χρειάζεται να προσεγγίσει και να συνεργαστεί για να το καταφέρει αυτό.

Αυτός είναι και ο μεγαλύτερος φόβος των Αρχών και για αυτό έχουν γίνει όλες εκείνες οι ενέργειες που χρειάζεται να γίνουν ώστε να μπορέσουν να αποκόψουν αυτή τη δυνατότητα στο μέτρο του δυνατού.

Το άλλο σενάριο είναι ότι έχει βρει κάπου προσωρινό καταφύγιο με τη βοήθεια ομοεθνών του και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να μπορέσει να οργανώσει τη φυγή του. Σε καμία περίπτωση πάντως τονίζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν έχει εκφραστεί ειλικρινής πρόθεση έστω και μέσω τρίτων να παραδοθεί, κάτι που σαφώς θα διευκόλυνε την κατάσταση.

Βίαια ξεσπάσματα

Ο νεαρός συνήθιζε να διαμένει στο διαμέρισμα της οδού Αραχώβης 48, στο Περιστέρι, με την ανήλικη, τη μητέρα και την αδελφή της για κάποιες ημέρες. Υπάρχουν καταθέσεις που δείχνουν ότι είχε και βίαια ξεσπάσματα προς την 17χρονη, χωρίς ωστόσο να είχε γίνει σχετική καταγγελία στις αρμόδιες Αρχές.

Το θύμα φαίνεται εξέφρασε την πρόθεσή της στον νεαρό να χωρίσουν και αυτό προκάλεσε τη βίαιη αντίδρασή του, που φανερώθηκε αρχικά με απειλές σε βάρος της κάποια 24ωρα πριν αυτές γίνουν πραγματικότητα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Η 17χρονη βρέθηκε νεκρή στο κρεβάτι της με το παντελόνι της πιτζάμας της και ένα μπουστάκι.

Είχε εμφανείς μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα ενώ όπως προέκυψε από την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών, τα ευρήματα του ιατροδικαστή συμφωνούσαν απόλυτα με την εικόνα που είχε σχηματίσει και εκ πρώτης όψεως, δηλαδή ότι ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός, μέσω απόφραξης των έξω αεροφόρων οδών και συγκεκριμένα, ο δράστης της έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα την ασφυξία.

Ο νεαρός δεν είχε απασχολήσει έντονα την Αστυνομία στο παρελθόν πέρα από κάποιο περιστατικό εμπλοκής του σε συμπλοκή με Ρομά, ωστόσο κάθε άλλο παρά φιλήσυχος δείχνει να ήταν. Το θύμα από την άλλη πλευρά είχε υποστεί κακοποίηση από τα παιδικά της χρόνια κιόλας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος της ο πατέρας. Όλη η προσπάθεια των αστυνομικών συγκεντρώνεται πλέον στο να μπορέσουν να ιχνηλατήσουν την πορεία της διαφυγής του και αν όντως έχει βρει κάπου προσωρινό καταφύγιο και δεν έχει καταφέρει ακόμη να εξέλθει της χώρας, να τον …ξετρυπώσουν.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα