Ηλιούπολη: Ο εκτελεστής κατεδίωκε τον “Μαύρο” από την πυλωτή του μέχρι τον δρόμο και τον πυροβολούσε

Ηλιούπολη: Ο εκτελεστής κατεδίωκε τον “Μαύρο” από την πυλωτή του μέχρι τον δρόμο και τον πυροβολούσε
Το σημείο όπου δολοφονήθηκε ο 38χρονος στην Ηλιούπολη Eurokinissi

Το θύμα της εκτέλεσης στην Ηλιούπολη είναι γνωστό με το ψευδώνυμο "Μαύρος" ή "Γύφτος" και το 2015 είχε συμπεριληφθεί στην ογκοδέστατη δικογραφία για τις τρεις μεγάλες συμμορίες της μαφίας.

Τουλάχιστον 9 φορές πυροβόλησε ο εκτελεστής εναντίον του 38χρονου Κ.Α., στην Ηλιούπολη, μέχρι που τον σώριασε αιμόφυρτο και νεκρό στην μέση του δρόμου. Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο εκτελεστής είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην πυλωτή της πολυκατοικίας του θύματος και όταν εκείνος βγήκε από το τζιπ του, του επιτέθηκε πυροβολώντας.

Ο 38χρονος γνωστός στην πιάτσα και ως «Μαύρος» ή «Γύφτος», προσπάθησε να αποφύγει τους πυροβολισμούς και έτρεξε στον δρόμο προς την οδό Θερμοπυλών 38, όπου ο δράστης τον κατεδίωξε και συνέχισε να τον πυροβολεί μέχρι που σωριάστηκε νεκρός.

Ενδεχομένως να υπήρχε συνεργός, παραμένει άγνωστος όμως ο τρόπος διαφυγής αν και θεωρείται αρκετά πιθανόν να χρησιμοποιήθηκε μοτοσικλέτα.

Το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν για την συμμετοχή του σε συμμορία εκβιαστών μαγαζιών της νύχτας και μάλιστα το όνομά του είχε συμπεριληφθεί στην ογκοδέστατη δικογραφία του 2015 για τρεις μεγάλες συμμορίες της εγχώριας μαφίας και μάλιστα ως μέλος της συμμορίας του γνωστού και ως «Θαμνάκια» στον κόσμο της νύχτας, σε βάρος του οποίου έγινε απόπειρα δολοφονίας τον περασμένο Ιούλιο, στο πάρκινγκ αρτοποιείου, στην Βούλα.

Οι έρευνες των αντρών της Ασφάλειας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, ενώ μοιραία τα κίνητρα παραπέμπουν σε ξεκαθάρισμα στον κόσμο της νύχτας, πιθανόν με την ίδια προέλευση με την περίπτωση του χτυπήματος το καλοκαίρι στην Βούλα.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα