Καταγγελίες για απόπειρα απαγωγής παιδιών στην Κοζάνη

Ναύπλιο - Πλειστηριασμοί stop στην πράξη.
Τα κατάφεραν!
Λίγοι οι συμμετέχοντες αλλά αποφασισμένοι.Απέτρεψαν την είσοδο του συμβολαιογράφου, ο πλειστηριασμός  ΔΕΝ έγινε .
Στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου όπου γινόταν σήμερα Τετάρτη 4 Μαίου 2017, ο 1ος  μη συναινετικός Πλειστηριασμός  συμπολιτών μας για κόκκινα επαγγελματικά δάνεια σε τράπεζες ,μαζεύτηκαν μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών, των Κατασχέσεων, των Διακοπών Νερού και Ρεύματος ,και κατάφεραν διαμαρτυρόμενοι να τον αναβάλλουν. Τα μέλη της κίνησης τονίζουν : "Αυτοί οι πλειστηριασμοί είναι εκβιαστικοί γιατί δεν δίνουν τη δυνατότητα στους δανειζόμενους να πετύχουν καλύτερο διακανονισμό με την τράπεζα. Με αποτέλεσμα να μην έχουν το χρόνο να αντιμετωπίσουν το χρέος τους οδηγώντας τους έτσι σε δυσβάσταχτες προσωπικές καταστάσεις".(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ)
Ναύπλιο - Πλειστηριασμοί stop στην πράξη. Τα κατάφεραν! Λίγοι οι συμμετέχοντες αλλά αποφασισμένοι.Απέτρεψαν την είσοδο του συμβολαιογράφου, ο πλειστηριασμός ΔΕΝ έγινε . Στο Ειρηνοδικείο Ναυπλίου όπου γινόταν σήμερα Τετάρτη 4 Μαίου 2017, ο 1ος μη συναινετικός Πλειστηριασμός συμπολιτών μας για κόκκινα επαγγελματικά δάνεια σε τράπεζες ,μαζεύτηκαν μέλη της Κίνησης κατά των Πλειστηριασμών, των Κατασχέσεων, των Διακοπών Νερού και Ρεύματος ,και κατάφεραν διαμαρτυρόμενοι να τον αναβάλλουν. Τα μέλη της κίνησης τονίζουν : "Αυτοί οι πλειστηριασμοί είναι εκβιαστικοί γιατί δεν δίνουν τη δυνατότητα στους δανειζόμενους να πετύχουν καλύτερο διακανονισμό με την τράπεζα. Με αποτέλεσμα να μην έχουν το χρόνο να αντιμετωπίσουν το χρέος τους οδηγώντας τους έτσι σε δυσβάσταχτες προσωπικές καταστάσεις".(Eurokinissi-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ) EUROKINISSI

Για τις πρώτες δύο καταγγελίες που είχαν οι Αρχές ερεύνησαν και δεν βρήκαν το παραμικρό, ενώ προέκυψε και τρίτη καταγγελία που επίσης ερευνούν

Προβληματισμός επικρατεί στις Αρχές τις Κοζάνης για καταγγελίες που έγιναν στην Αστυνομία από την ευρύτερη περιοχή τριών κρουσμάτων απόπειρας απαγωγής σε βάρος παιδιών.

Η πρώτη καταγγελία φέρεται να έγινε από μία νεαρή κοπέλα την Πρωτομαγιά, πως άγνωστοι δράστες που επέβαιναν σε λευκό βαν αποπειράθηκαν να την απαγάγουν αλλά εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους εξαιτίας αδέσποτων σκυλιών που γάβγιζαν.

Η δεύτερη καταγγελία έγινε από ένα αγοράκι, μαθητή δημοτικού, 5 ημέρες μετά, ότι τον προσέγγισε ένας άντρας με το πρόσχημα ότι θα του έδινε χαρτζιλίκι και προσπάθησε να τον αρπάξει όμως εκείνος κατάφερε να ξεφύγει και το να βάλει στα πόδια και πως στη συνέχεια τον ακολούθησαν δίχως να καταφέρουν να τον βρουν με ένα λευκό βαν.

Οι δύο πρώτες περιπτώσεις για τις οποίες έγιναν καταγγελίες και στην δεύτερη περίπτωση και από τους γονείς του παιδιού, ερευνήθηκαν αλλά δεν έδωσαν κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής αφού δεν έχουν βρεθεί ούτε τυχόν μάρτυρες.

Χθες προέκυψε όμως και μία τρίτη καταγγελία, αυτή την φορά από μία 15χρονη που κατήγγειλε στις Αρχές ότι την πλησίασαν δύο άγνωστοι που στέκονταν μπροστά από ένα λευκό βαν με το πρόσχημα να της δώσουν ένα καινούργιο κινητό τηλέφωνο. Εκείνη φοβήθηκε, το έβαλε στα πόδια και ενημέρωσε τους γονείς της και στη συνέχεια την Αστυνομία. Σύμφωνα με πληροφορίες θα ληφθεί κατάθεση από την 15χρονη και παρουσία ψυχολόγου της Αστυνομίας.

Οι Αρχές ερευνούν τα καταγγελλόμενα με την δέουσα προσοχή και έχοντας στο μυαλό τους την ύπαρξη κάθε ενδεχομένου, ωστόσο σε κάθε περίπτωση συνιστούν ψυχραιμία προς τους γονείς και τα παιδιά έως ότου διαπιστώσουν εάν υφίσταται κάτι ή εάν τα καταγγελλόμενα δεν έχουν βάση.

SHARE: