Έγκλημα στην Κέρκυρα: Τα τελευταία λόγια της 29χρονης πριν πέσει νεκρή από τα χέρια του πατέρα της

Φωτογραφία από το corfu tv

Η 29χρονη, σύμφωνα με την κατάθεση του δολοφόνου πατέρα της, πήδηξε από ύψος δύο μέτρων για να σωθεί. Εκείνος την πλησίασε εκ νέου και της κατάφερε και άλλα χτυπήματα μέχρι που η κοπέλα εξέπνευσε.

Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της στυγερής δολοφονίας της 29χρονης από την Κέρκυρα από τα χέρια του πατέρα της.

Όπως αναφέρθηκε σε τηλεοπτική εκπομπή του Star, η άτυχη κοπέλα έκανε εξομολόγηση αγάπης προς τον πατέρα της ακόμα και όταν είχε υποστεί τα πρώτα,πολύ σοβαρά τραύματά της στο κεφάλι.

"Μπαμπά, χτύπα με, εγώ τώρα φεύγω. Σ' αγαπώ" φέρεται να είπε στον δολοφόνο της η 29χρονη.

Από την πλευρά του ο πατέρας στην κατάθεσή του τόνισε στους αστυνομικούς ότι πράγματι το βράδυ της Πρωτοχρονιάς είχε έντονο διαπληκτισμό με την κόρη του. Εν συνεχεία άρχισε να χτυπάει την 29χρονη με σιδερένιο λοστό στο κεφάλι, γεγονός που ανάγκασε την κοπέλα να επιχειρήσει να διαφύγει από το παράθυρο.

Η 29χρονη, πάντα σύμφωνα με την κατάθεση του πατέρα, πήδηξε από ύψος δύο μέτρων. Ο πατέρας την πλησίασε εκ νέου και της κατάφερε και άλλα χτυπήματα μέχρι που η κοπέλα εξέπνευσε.

Τότε, ο δολοφόνος έθαψε την κόρη του στον κήπο και έκαψε τα ρούχα που φορούσε ο ίδιος και η 29χρονη. Ο κατηγορούμενος δεν θυμόταν που είχε αφήσει το σιδερένιο λοστό. Βρέθηκαν εν συνεχεία κηλίδες αίματος στο σπίτι σε σημεία που ήταν προχείρως καθαρισμένα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κέρκυρα: Ο σκύλος έδειξε πού ήταν θαμμένη η 29χρονη - Σαν "Χάτσικο" την περιμένει να επιστρέψει

Ιατροδικαστής για παιδοκτόνο: "Είναι κτηνωδία - Τη χτύπησε με μανία 7 φορές"

Κέρκυρα: "Βοηθήστε με να βρω το παιδί μου" έλεγε ο παιδοκτόνος πριν "σπάσει" - Τώρα δηλώνει "μετανιωμένος"

SHARE:

24Media Network