Κηφισιά: Πυροβόλησαν και σκότωσαν οδηγό ταξί

Κηφισιά: Πυροβόλησαν και σκότωσαν οδηγό ταξί
Διαμαρτυρία οδηγών ταξί στην Αθήνα την Τετάρτη 9 Νομεβρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Ο άνδρας φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στον δεξιό κρόταφο. Ο δράστης πυροβόλησε με πιστόλι τον 52χρονο, εν κινήσει. Εξετάζεται η πιθανότητα να προηγήθηκε πάλη μέσα στο ταξί

Με μία σφαίρα στον δεξί κρόταφο εκτέλεσε άγνωστος δράστης έναν άτυχο 52χρονο οδηγό ταξί την ώρα που εκείνος οδηγούσε μάλιστα και το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί όταν προσέκρουσε πλέον σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη στην Κηφισιά.

Το περιστατικό έγινε περίπου τα μεσάνυχτα και έγινε αντιληπτό, όταν οδηγός λεωφορείου προσπάθησε να περάσει από το σημείο, δεν μπορούσε λόγω του τρόπου που είχε ακινητοποιηθεί το ταξί, κατέβηκε να δει τι συμβαίνει και ανακάλυψε νεκρό τον άτυχο 52χρονο, ο οποίος μάλιστα δούλευε ως οδηγός ταξί μόλις τους τελευταίους 6 μήνες.

Στο σημείο κλήθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και ιατροδικαστής. Βρέθηκαν εντός του οχήματος δύο κάλυκες και μία βολίδα των 22 χιλιοστών.

Αυτό που μπερδεύει… την «εικόνα» ως προς το κίνητρο, είναι ότι τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του θύματος, χωρίς να έχει αποκλειστεί η απόπειρα ληστείας. Εικάζεται ότι ο δράστης επιβιβάστηκε στο ταξί ως πελάτης, κάποια στιγμή έβγαλε το όπλο για να απειλήσει τον οδηγό ταξί και ενδεχομένως να ακολουθήσει μία σύντομη πάλη ενώ το ταξί βρισκόταν εν κινήσει…

Ο δράστης άπραγος, φαίνεται πως μετά από αυτή την εξέλιξη διέφυγε τρέχοντας από το σημείο και δίχως να χάσει χρόνο για να ψάξει για χρήματα. Η έρευνα των αξιωματικών της Ασφάλειας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη για διαπιστωθεί όσο αυτό είναι δυνατόν το κίνητρο και να σχηματιστεί μία εικόνα του τι προηγήθηκε και τι ακολούθησε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα