Ληστεία στην Κεφαλονιά: Χτύπησαν με σιδερένιες μαγκούρες 4μελη οικογένεια

Περιπολικό
Περιπολικό EUROKINISSI

"Με έριξαν κάτω μου πάτησαν το κεφάλι, προσπάθησα να τραβήξω του ενός την κουκούλα και ίσως να του έχω προκαλέσει αμυχές. Δεν μίλησαν μεταξύ τους για να καταλάβω αν είναι έλληνες ή ξένοι, μόνο είπαν ευρώ, ευρώ" σημειώνει ένα από τα θύματα της ληστείας

Μια πραγματικά άγρια ληστεία σημειώθηκε στην Ασσο της Κεφαλονιάς, όταν κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι κι αφού χτύπησαν τα μέλη της οικογένειας (δύο άντρες, δύο γυναίκες), τα έδεσαν και εξαφανίστηκαν!

Γείτονας άκουσε τις φωνές και μπήκε στο σπίτι να τους λύσει και μπροστά στη θέα των δεμένων γειτόνων και του ανάστατου σπιτιού κάλεσε την αστυνομία. Τέσσερα άτομα μεταφέρθηκαν άμεσα στο Νοσοκομείο Αργοστολίου, με τον ιδιοκτήτη να έχει πολύ σοβαρά τραύματα.

ADVERTISING

Όπως αναφέρει στο inkefalonia ο ιδιοκτήτης εστιατορίου Αντώνης Χρυσάφης και ένα από τα θύματα των ληστών, οι κουκουλοφόροι χτυπούσαν τον ίδιο, τη σύζυγό του, την κόρη του και τον γαμπρό του με λοστούς και σιδερένιες μαγκούρες μέχρι να καταφέρουν να αποσπάσουν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό.

«Κατά τις 5 η ώρα ξύπνησα και είδα κάποιους με σιδερένιες μαγκούρες, κουκούλες και καπέλο και άρχισαν να με βαράνε. Αντιστάθηκα και ίσως αυτό ήταν το λάθος μου. Με έριξαν κάτω μου πάτησαν το κεφάλι, προσπάθησα να τραβήξω του ενός την κουκούλα και ίσως να του έχω προκαλέσει αμυχές. Δεν μίλησαν μεταξύ τους για να καταλάβω αν είναι έλληνες ή ξένοι, μόνο είπαν ευρώ, ευρώ» ήταν τα λόγια του από το κρεβάτι του Γενικού Νοσοκομείου Κεφαλονιάς και συνεχίζει εξοργισμένος για το μένος που δέχθηκε από τους ληστές: «Αν είχα όπλο στο σπίτι θα τους πυροβολούσα και ας πήγαινα 100 χρόνια μέσα. Μας χτύπησαν πολύ άγρια και εμένα και τους υπόλοιπους, τον γαμπρό μου τον χτύπησαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: 

inkefalonia

SHARE:

24Media Network