Ληστεία στο Παγκράτι: Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δράστες

Ληστεία στο Παγκράτι: Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δράστες
Ληστεία σε χρηματαποστολή στο Παγκράτι INTIME NEWS

Εντοπίστηκαν τα μέλη της συμμορίας ληστών μετά από ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση σε Ηλιούπολη, Παιανία, Πειραιά και Άγιο Δημήτριο. Στην κατοχή τους βρέθηκαν χρήματα και βαρύς οπλισμός. Το αυτοκίνητο της γυναίκας που έκλεψαν βρέθηκε παρατημένο στο Παγκράτι.

Εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Αττικής, μετά από ταυτόχρονη αστυνομική επιχείρηση, σε Ηλιούπολη, Παιανία, Πειραιά και Άγιο Δημήτριο πέντε μέλη συμμορίας επικίνδυνων ληστών, ανάμεσά τους και οι δύο που διέπραξαν την επεισοδιακή ληστεία σε χρηματαποστολή το πρωί στην Πλατεία Βαρνάβα, στο Παγκράτι.

Πρόκειται για Έλληνες ηλικίας 46, 48, 49, 51 και 53 ετών αντίστοιχα. Στην κατοχή τους βρέθηκε βαρύς οπλισμός, (καλάσνικοφ και πιστόλια) και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Το αυτοκίνητο που έκλεψαν για τη διαφυγή τους οι δύο δράστες της συμμορίας, βρέθηκε παρατημένο στην ευρύτερη περιοχή του Παγκρατίου. Οι δράστες έχουν οδηγηθεί στην Ασφάλεια Αττικής και εξετάζονται και τυχόν άλλες παρόμοιες ενέργειες.

Η επεισοδιακή ληστεία σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης (01/03) στην Πλατεία Βαρνάβα. Δύο από τα μέλη της συμμορίας είχαν στήσει καρτέρι στην χρηματαποστολή και μόλις έφτασαν οι υπάλληλοι της security για τον ανεφοδιασμό ενός ΑΤΜ τράπεζας, οι δράστες με απειλή όπλων τους ακινητοποίησαν και τους αφαίρεσαν τις κασετίνες με τα μετρητά.

Στη συνέχεια, επιχείρησαν να διαφύγουν με το μηχανάκι τους όμως έπαθε βλάβη και έτσι ακινητοποίησαν με την απειλή των όπλων μία διερχόμενη οδηγό, την οποία κατέβασαν από το αυτοκίνητό της και διέφυγαν με αυτό.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα