Μέλη της οικογένειας Ξηρού στη ΓΑΔΑ. Τον ψάχνουν σε συγκεκριμένη περιοχή των Αθηνών

ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17ΝΟΕΜΒΡΗ-ΕΦΕΤΕΙΟ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ  ΞΗΡΟΣ (Δ) ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΗΡΟΣ (Α) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 02/12/05)  (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI)
ΔΙΚΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ 17ΝΟΕΜΒΡΗ-ΕΦΕΤΕΙΟ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΞΗΡΟΣ (Δ) ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΗΡΟΣ (Α) (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ 02/12/05) (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/ EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στη ΓΑΔΑ καταθέτουν ξανά μέλη της οικογένειας Ξηρού. Η ΕΛΑΣ έχει εικόνα για το πώς κατάφερε να ξεφύγει ο Χριστόδουλος Ξηρός. Πρόσωπο "κλειδί" έπαιξε ρόλο στην "εξαφάνισή" του

Την πόρτα της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας φαίνεται να πέρασε την Πέμπτη το μεσημέρι η Αλίσια Ρομέρο, σύντροφος του Σάββα Ξηρού.

Η Αλίσια έδωσε κατάθεση, όπως κατέθεσαν σχετικά με την εξαφάνιση του Χ. Ξηρού και άλλα μέλη της οικογένειας, αλλά και μία φίλη του.

Στη ΓΑΔΘ (Θεσσαλονίκη) καταθέτουν άλλα μέλη, όπως ο ανιψιός του Χριστόδουλου.

Στην ΕΛΑΣ επικρατεί σχετική αισιοδοξία καθώς, όπως γίνεται γνωστό, έχουν ιδιαίτερα καλή εικόνα για το πως έφυγε ο κρατούμενος, όπως και για το ποιος τον βοήθησε.

Οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής είναι σίγουροι πως έχουν εντοπίσει το συγγενικό πρόσωπο που βοήθησε το Χριστόδουλο Ξηρό να φτάσει στην Αθήνα ενώ όπως γίνεται γνωστό έχουν επικεντρωθεί και σε συγκεκριμένη περιοχή των Αθηνών και δη του κέντρου όπου άφησε ο οδηγός το μέλος της 17Ν. 

SHARE:

24Media Network