Οφθαλμίατρος εξέτασε τον 52χρονο βιαστή της Δάφνης

Οφθαλμίατρος εξέτασε τον 52χρονο βιαστή της Δάφνης

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκε οφθαλμίατρος προκειμένου να εξετάσει τον 52χρονο κατηγορούμενο για το βιασμό φοιτήτριας στη Δάφνη. Κατατέθηκε στην ανακρίτρια το πιστοποιητικό αναπηρίας του

Πραγματοποιήθηκε η οφθαλμολογική εξέταση του 52χρονου που κρατείται προσωρινά για το βιασμό φοιτήτριας στη Δάφνη.

Η εξέταση είχε διαταχθεί με εισαγγελική εντολή ήδη από το στάδιο της προκαταρκτικής έρευνας και χθες ο γιατρός επισκέφθηκε τις φυλακές Κορυδαλλού.

Το αποτέλεσμα του ελέγχου αναμένεται να διαβιβαστεί στην 11η τακτική ανακρίτρια που χειρίζεται την έρευνα, τις επόμενες ημέρες και τότε θα φανεί εάν τελικά ο κατηγορούμενος έχει πράγματι σοβαρά προβλήματα όρασης ή όχι. Η παραγγελία δόθηκε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας που διερευνά την αυθεντικότητα των όσων υποστηρίζει ο 52χρονος γύρω από την κατάσταση της υγείας του.

Κατατέθηκε το πιστοποιητικό αναπηρίας

Σήμερα, ο πατέρας του προφυλακισμένου άνδρα πέρασε το ανακριτικό κατώφλι προκειμένου -όπως δήλωσε- να καταθέσει στη δικαστική λειτουργό το πιστοποιητικό αναπηρίας του γιου του, που εκδόθηκε από το ΚΕΠΑ φέρεται να ανέρχεται στο 95%. Μαζί με αυτό το έγγραφο κατέθεσε και βεβαίωση της Διεύθυνσης Ιατρικής Αξιολόγησης, η οποία -κατά τον ίδιο- πιστοποιεί ότι το έγγραφο του ΚΕΠΑ είναι γνήσιο.

“Αυτό το έγγραφο αποτελεί μία από τις προϋποθέσεις του δικαιώματος του κατηγορουμένου για αίτημα αποφυλάκισης” δήλωσε σχετικά ο συνήγορος υπεράσπισης του 52χρονου, Λευτέρης Ειρηνάκης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα