Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής στο σπίτι της Ουρανίας Μιχαλολιάκου. Βρέθηκαν όπλα στο Βύρωνα

ΑΘΗΝΑ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ// ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
ΑΘΗΝΑ-ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ// ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ// ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ.(EUROKINISSI-ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Μία σύλληψη μετά από έρευνες της Αντιτρομοκρατικής σε σπίτια χρυσαυγιτών. Βρέθηκαν μεταξύ άλλων μαχαίρια και καραμπίνες. Στο ένα από τα σπίτια διαμένει η κόρη του Νίκου Μιχαλολιάκου

Έφοδος της Αντιτρομοκρατικής σε δύο σπίτια στους Αμπελόκηπους και στο Βύρωνα, στα πλαίσια των ερευνών για τη Χρυσή Αυγή.

Το σπίτι στους Αμπελόκηπους το έχει νοικιάσει η κόρη του γγ της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου, Ουρανία.

Την ώρα της εφόδου, στο σπίτι βρισκόταν η ίδια και τρία ακόμα μέλη της Χρυσής Αυγής. Προσήχθησαν και οι τρεις και ο ένας συνελήφθη για κατοχή μαχαιριού. Η Ουρανία Μιχαλολιάκου δεν προσήχθη, απλώς έδωσε κατάθεση.

Οι έρευνες έγιναν παρουσία εισαγγελέα και ανακριτή και εισαγγελέα και τα ευρήματα ήταν πολλά και ενδιαφέροντα.

Μεταξύ άλλων στους Αμπελόκηπους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πτυσσόμενο μεταλλικό μαχαίρι, ζευγάρι χειροπέδων, φορητοί υπολογιστές, φωτογραφικές μηχανές και μια βιντεοκάμερα.

Στο Βύρωνα βρέθηκε μια μη λειτουργική καραμπίνα χωρίς άδεια, 6 καραμπίνες με άδεια, 5 αεροβόλα, ένα μη λειτουργικό περίστροφο, δυο πιστόλια αερίου, 15 μαχαίρια και ένα Laptop.

Το σπίτι στο Βύρωνα είναι διώροφο, ιδιόκτητο και διαμένουν σε αυτό πατέρας και γιός μέλη της Χρυσής Αυγής, οι οποίοι προσήχθησαν προκειμένου να εξεταστούν. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκαν ότι είναι κυνηγοί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ουρανία Μιχαλολιάκου: Ακόμα και αν με συλλάβουν, δεν πρόκειται να κλάψω

SHARE:

24Media Network