Παλαιό Φάληρο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης του “βιαστή με το τατουάζ”

Παλαιό Φάληρο: Νέο βίντεο ντοκουμέντο της επίθεσης του “βιαστή με το τατουάζ”
Caption / ΕΡΤ

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού μιας 24χρονης εμφανίζεται ο 45χρονος να εισβάλλει στο αυτοκίνητο της νεαρής γυναίκας.

Διεθνές ένταλμα σύλληψης αναμένεται να εκδοθεί για τον 45χρονο “βιαστή με το τατουάζ”, ο οποίος πέρασε σε αλβανικό έδαφος μέσω διάβασης της Κακαβιάς. Ο φυγάς κατηγορείται, ύστερα από καταγγελίες, για βιασμό μιας γυναίκας και απόπειρα βιασμού ακόμη μίας στο Παλαιό Φάληρο.

Σε νέο βίντεο ντοκουμέντο από την απόπειρα βιασμού μιας 24χρονης, που δημοσιοποίησε το βράδυ της Δευτέρας η ΕΡΤ, φαίνεται το αυτοκίνητο της νεαρής γυναίκας να σταματάει και μερικά μέτρα πιο πίσω, να πλησιάζει ο δράστης. Δίχως να «μετρήσει» καν τις κινήσεις του, πλησιάζει και μπαίνει στο όχημα, στο πίσω κάθισμα.

Δείτε το βίντεο – ντοκουμέντο:

Οι δυο γυναίκες έχουν αναγνωρίσει τον 45χρονο σε φωτογραφίες που τους έδειξαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Αθηνών από το προφίλ που διατηρούσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε βάρος του 45χρονου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό τετελεσμένο και σε απόπειρα, με χρήση βίας, απειλή όπλου και αρπαγή, ενώ έχει ζητηθεί από την αστυνομία εισαγγελική διάταξη για να δοθούν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του και τα στοιχεία ταυτότητάς του. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες καθώς υπάρχουν πιθανότητες να έχει επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες και να μην το έχουν καταγγείλει στις αρχές.

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης διέφυγε στην Αλβανία μέσω διάβασης της Κακαβιάς το πρωί της 27ης Οκτωβρίου. Σήμερα, Δευτέρα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλβανό ομόλογό του, Μπλέντι Τσούτσι. Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τον Αλβανό υπουργό, τη μέγιστη δυνατή κινητοποίηση των αλβανικών αρχών ασφαλείας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 45χρονου βιαστή, καθώς επίσης και τη συνέχιση της καλής συνεργασίας των διωκτικών αρχών των δύο χωρών.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα