Καβάλα: Βρέθηκαν τα θαμμένα εκατομμύρια – “Εγκέφαλος” το δήθεν θύμα

Καβάλα: Βρέθηκαν τα θαμμένα εκατομμύρια – “Εγκέφαλος” το δήθεν θύμα
ΕΚΑΜ σε αποστολή Eurokinissi

Τη δήθεν ληστεία φαίνεται πως έστησε ο ίδιος ο καταγγέλλων που ήταν διευθυντής της εταιρείας από την οποία υπεξαίρεσε πάνω από 4 εκατ. ευρώ.

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες της Αστυνομίας στον προαύλιο χώρο αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην Καβάλα, για την υπόθεση της σκηνοθετημένης όπως φαίνεται ληστείας και δήθεν απαγωγής της κόρη του τότε διευθυντή της εταιρείας security.

Ύστερα από ανασκαφή στον χώρο βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα 3.395.000 ευρώ και ακόμη 600.000 σε άλλο χώρο μέσα σε σάκο από τα 4 εκατ. ευρώ της συνολικής λείας που υπεξαίρεσε το στέλεχος της εταιρείας με την σκηνοθετημένη σε βάρος του ληστεία.

Συνεργοί του ήταν δύο φίλοι του ένας πατέρας και γιος που διατηρούν την συγκεκριμένη αντιπροσωπεία αυτοκινήτων.

Στα τέλη Ιανουαρίου 2019, το υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας κατήγγειλε στις Αρχές ότι δύο άτομα με μάσκες πολιτικών τον περίμεναν στο σπίτι του και με το πρόσχημα της δήθεν απαγωγής της κόρης του τον ανάγκασαν να μεταβούν μαζί στην εταιρεία και να τους δώσει το τεράστιο αυτό χρηματικό ποσό που υπήρχε στο χρηματοκιβώτιο της εταιρείας.

Σχεδόν έναν χρόνο τώρα, οι Αρχές παρακολουθούσαν στενά τους εμπλεκομένους, τις τηλεφωνικές τους συνομιλίες και την μεθοδολογία που ακολούθησαν σύμφωνα με τις ώρες που πήγαν στην εταιρεία και το στέλεχος διέπραξε την υπεξαίρεση, που ήταν μία ώρα που υπήρχε κενό παρακολούθησης από το κλειστό κύκλωμα.

Βήμα-βήμα οι Αρχές ξετύλιξαν το «κουβάρι» έδεσαν την υπόθεση και προχώρησαν στη σύλληψη των εμπλεκομένων που υπέδειξαν τον χώρο ταφής των χρημάτων. Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένονται κατά την επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης από την ΕΛ.ΑΣ., που θα γίνει το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα