Πετράλωνα: Συγκλονίζει η 50χρονη καθαρίστρια – “Θέλω να το ξεχάσω, είμαι με ψυχολόγους”

Πετράλωνα: Συγκλονίζει η 50χρονη καθαρίστρια – “Θέλω να το ξεχάσω, είμαι με ψυχολόγους”
Από την επέμβαση της ΕΛΑΣ στην πολυκατοικία. Eurokinissi

Να ξεχάσει τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στα χέρια του 37χρονου καταζητούμενου προσπαθεί η 50χρονη καθαρίστρια που έπεσε θύμα βιασμού σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα. Ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ο δράστης.

Συγκλονισμένη εμφανίζεται η 50χρονη καθαρίστρια, η οποία προσπαθεί με τη βοήθεια ψυχολόγων να ξεχάσει το περιστατικό που βίωσε το περασμένο Σάββατο σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα, όπου έπεσε θύμα βιασμού από 37χρονο.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ένοικος πολυκατοικίας βουλγαρικής υπηκοότητας επί της οδού Συμμαχιδών, όπου είχε πάει για να καθαρίσει, της επιτέθηκε και στη συνέχεια, επί ώρες, την κακοποιούσε και την βίαζε. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει απο το μπαλκόνι, περνώντας στο διπλανό διαμέρισμα.

“Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο, δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Όπως καταλαβαίνετε σε τέτοιες στιγμές δεν είναι εύκολο να δεις το πρόσωπο. Έκανε τα πάντα, για πολλές ώρες. Θέλω να το ξεχάσω, ήδη είμαι με ψυχολόγους”, δήλωσε στο OPEN.

Όσο για το πώς κατάφερε να βγει από το σπίτι, απάντησε: “Πείτε το τύχη, πείτε ότι με βοηθούσα προσευχόμουν στον Θεό. Σας παρακαλώ μην με βάλετε να τα θυμηθώ πάλι. Προσπαθώ να τα ξεχάσω”, είπε συγκλονισμένη η 50χρονη μιλώντας στο Open.

“Ο δράστης έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται”

Παράλληλα, στην ταυτοποίηση του ατόμου που φέρεται να βίασε την άτυχη καθαρίστρια στα Πετράλωνα προχώρησε η Αστυνομία, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Απόστολος Σκρέκας.

“Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς, ανέφερε στην πρωινή εκπομπή του Open.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version