Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος παιδεραστής

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 40χρονος παιδεραστής
Φωτογραφία της Ελληνικής Αστυνομίας που δόθηκε στην δημοισότητα την τρίτη 3 Μαρτίου 2015. που απεικονίζει το βαν του 40χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη την ώρα που επιχειρούσε να βιάσει ένα 13χρονο αγόρι. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΛΛΑΣ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΔΗΜ.ΤΑΞΕΩΣ) Eurokinissi

Βαριές κατηγορίες για τον 40χρονο παιδόφιλο με το βαν. Κρίθηκε προφυλακιστέος. Θύελλα αντιδράσεων για την καθυστέρηση της Δικαιοσύνης. Έρευνα για το αν προκύπτει ολιγωρία

Προφυλακιστέος κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 40χρονος που συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της Δευτέρας 2/3, τη στιγμή που είχε μόλις εντοπίσει το επόμενο θύμα του, το λεπτό δηλαδή που επιβίβαζε στο βαν του έναν 13χρονο με σκοπό να τον βιάσει.

Ο κατηγορούμενος βαρύνεται με κακουργηματικές και πλημμεληματικού βαθμού πράξεις, που αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, αποπλάνησης ανηλίκου, απόπειρας αποπλάνησης ανηλίκου και απόπειρας προσέλκυσης ανηλίκου.

Εξάλλου, η Εισαγγελία Πρωτοδικών με ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι διατάχθηκε πειθαρχική εξέταση, προκειμένου να εξακριβωθεί αν προκύπτει ολιγωρία υπαλλήλων της Εισαγγελίας για τις ενέργειες που θα έπρεπε να έχουν γίνει, ώστε να συλληφθεί έγκαιρα ο δράστης.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει ο διάλογος του παιδεραστή με 12χρονο: Τι κάνεις μπουμπούκι μου; Θα σε στείλω στα ουράνια και θα ξεχάσεις τα πάντα.

Ο 40χρονος είχε ταυτοποιηθεί από τον Δεκέμβριο του 2014, για βιασμό 14χρονης, ωστόσο κυκλοφορούσε ελεύθερος, καθώς η υπόθεση “κόλλησε” στη Δικαιοσύνη.

Διαβάστε ακόμα: Τι δήλωσε ο πατέρας του 40χρονου στο NEWS 247

Στο κινητό τηλέφωνο του δράστη, βρέθηκε και πρωτότυπο βίντεο με ανήλικο, του οποίου εξετάζονται η ταυτότητα και η ακριβής ηλικία, ενώ ο ίδιος παραδέχτηκε κατά τη σύλληψή του, ότι την ίδια ημέρα θα ακολουθούσαν άλλα τέσσερα διαδοχικά ραντεβού με ανήλικα αγοράκια για τον ίδιο σκοπό! Για τον 40χρονο υπήρξε και ανώνυμη καταγγελία στο «CYBERALERT», ενώ ζητήθηκε από την Interpol να ερευνηθεί ολόκληρο το παρελθόν του στο διαδίκτυο.

Από τις Αρχές έχει γίνει σχετικό αίτημα στην Εισαγγελία και αναμένεται η δημοσιοποήση των στοιχείων του δράστη τα επόμενα 24ωρα και η φωτογραφία του για τον εντοπισμό και τυχόν άλλων θυμάτων του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα