Προφυλακιστέος ο 29χρονος Αλβανός για την υπόθεση της ηρωίνης

Προφυλακιστέος ο 29χρονος Αλβανός για την υπόθεση της ηρωίνης

Στις φυλακές Χαλκίδας αναμένεται να μεταφερθεί ο 29χρονος Αλβανός, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης

Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε ο 29χρονος Αλβανός, που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της μεγάλης ποσότητας ηρωίνης άνω του ενός τόνου που εντοπίστηκε σε αποθήκη στο Κορωπί και σε γκαράζ έπαυλης στη Φιλοθέη.

Ο 29χρονος αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Χαλκίδας.

Σύμφωνα με το διαβιβαστικό στην Εισαγγελία, ο 29χρονος ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε την πόρτα της έπαυλης στη Φιλοθέη προκειμένου να εισέλθει πολυτελές όχημα που μετέφερε ποσότητα ηρωίνης. Πηγές από το Λιμενικό είχαν αναφέρει ότι ο υπήκοος Αλβανίας ήταν αυτός που είχε λάβει μηνύματα για τις έρευνες των Αρχών στο κινητό του από τον 15χρονο ανήλικο γιο του 40χρονου εφοπλιστή που εμπλέκεται και αυτός στην υπόθεση και είναι ήδη προφυλακισμένος.

Έως τώρα για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί ο 40χρονος εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και ο σύντροφός της, καθώς και πέντε Τούρκοι υπήκοοι.

Στο μεταξύ, επιχείρηση σε άλλη αποθήκη στο Κορωπί που σύμφωνα με τη δικογραφία επρόκειτο να ενοικιάσει ο 40χρονος προφυλακισμένος εφοπλιστής, πραγματοποίησε χθες κλιμάκιο ειδικών αποστολών του Λιμενικού Σώματος χωρίς ωστόσο να υπάρξουν ευρήματα. Οι έρευνες της Ασφάλειας του Λιμενικού αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Προφυλακιστέοι και οι πέντε Τούρκοι για το καρτέλ των ναρκωτικών

SHARE:

24Media Network