Προθεσμία για τη Δευτέρα έλαβε ο Άγγελος Φιλιππίδης

Στον εισαγγελέα και κατόπιν στον ειδικό ανακριτή,οδηγήθηκε πρίν από λίγο ο Πρώην διευθυντής του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου 'Αγγελος Φιλιππίδης,Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Στον εισαγγελέα και κατόπιν στον ειδικό ανακριτή,οδηγήθηκε πρίν από λίγο ο Πρώην διευθυντής του ταχυδρομικού ταμιευτηρίου 'Αγγελος Φιλιππίδης,Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Την ερχόμενη Δευτέρα η απολογία του Άγγελου Φιλιππίδη. Θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ

Προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε, από τον ανακριτή της υπόθεσης του ΤΤ, ο πρώην επικεφαλής της τράπεζας Άγγελος Φιλιππίδης.

Ο κ. Φιλιππίδης μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος στη ΓΑΔΑ. O Άγγελος Φιλιππίδης έφτασε στη Αθήνα το πρωί της Τετάρτης μετά την απέλασή του από την Τουρκία. Ο τέως πρόεδρος του ΤΤ συνελήφθη ενώ λίγο μετά τις 11:00 έφτασε στον εισαγγελέα όπου έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί.

"Προσήλθα οικειοθελώς όπως είχα πει χθες το βράδυ", πρόλαβε να δηλώσεις στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από τη ΓΑΔΑ.

"Εγώ τους είπα ότι θα φύγω για την πατρίδα μου, με την πρώτη πτήση" προσέθεσε ο κ. Φιλιππίδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φιλιππίδης κατηγορείται για απιστία και άμεση συνέργεια σε νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα για δανειοδοτήσεις που χορήγησε το ΤΤ στους επιχειρηματίες Λ. Λαυρεντιάδη, Δ. Κοντομηνά και Κυριάκο Γριβέα.

Σε βάρος του κ. Φιλιππίδη, εκδόθηκε πριν από λίγες μέρες και δεύτερο ένταλμα σύλληψης, όπως είναι γνωστό, για τις ίδιες κατηγορίες που αφορούν δανειοδοτήσεις σε εταιρείες real estate του επιχειρηματία Παν. Ευθυμίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκάνδαλα
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Στην Αθήνα ο Φιλιππίδης. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα

SHARE:

24Media Network