Ανταλλαγή πυροβολισμών δραστών με ομάδα ΔΙΑΣ στο Φάληρο - Βρέθηκε το αυτοκίνητο

Ανταλλαγή πυροβολισμών δραστών με ομάδα ΔΙΑΣ στο Φάληρο - Βρέθηκε το αυτοκίνητο

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό δραστών, οι οποίοι επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο Volkswagen, τύπου Passat, και αντήλλαξαν πυροβολισμούς κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ. Εντοπίστηκε στο Μetropolitan το όχημα

Πυροβολισμοί κατά αστυνομικών σημειώθηκαν στο Δέλτα Φαλήρου γύρω στις 11.30 το πρωί της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο τύπου Passat αντήλλαξαν πυροβολισμούς με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Το αυτοκίνητο έχει πινακίδες Θεσσαλονίκης και τα άτομα που επέβαιναν σε αυτό ήταν τρία.

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματίες αστυνομικούς ή πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άμεση Δράση έλαβε κλήση για πιθανή διάρρηξη σε μονοκατοικίες επί της οδού Δεληγιώργη, κοντά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Για τον έλεγχο της πληροφορίας, κινητοποιήθηκαν αμέσως μοτοσυκλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Μόλις έφτασαν έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά είδαν να απομακρύνεται από το σημείο ένα αυτοκίνητο μάρκας Volkswagen.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ ακολούθησαν το ύποπτο ΙΧ και το σταμάτησαν για τον απαραίτητο έλεγχο, κοντά στο πάρκινγκ του σταδίου Καραϊσκάκης στην οδό Δαβάκη.

Το ύποπτο όχημα ακινητοποιήθηκε με το σήμα των μοτοσυκλετιστών. Όταν όμως οι αστυνομικοί επιχείρησαν να το προσεγγίσουν ο οδηγός του Volkswagen έκανε όπισθεν και προσπάθησε να εμβολίσει τους μοτοσυκλετιστές.

Την στιγμή εκείνη ακούστηκε πυροβολισμός ή πυροβολισμοί, χωρίς επί του παρόντος να είναι ξεκάθαρο αν πυροβόλησαν οι ύποπτοι ή κάποιος από τους αστυνομικούς στον αέρα, προκειμένου να σταματήσει την προσπάθεια του οδηγού του Volkswagen να χτυπήσει τα μέλη της ομάδας Δίας.

Οι αρχές εντόπισαν το όχημα

Λίγο μετά τις 15.00 εντοπίστηκε ρο αυτοκίνητο των δραστών της επίθεσης πίσω από το νοσοκομείο Metropolitan στην περιοχή του Φαλήρου.

Στο αμάξι, που σύμφωνα με την αστυνομία είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εναντίον των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ, βρέθηκαν κηλίδες αίματος γεγονός που οδηγεί τις αστυνομικές αρχές στο συμπέρασμα ότι ένας εκ των δραστών έχει τραυματιστεί.

SHARE:

24Media Network