Ραντεβού θανάτου στο Μπουρνάζι

Ραντεβού θανάτου στο Μπουρνάζι

Σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε κακοποιούς αποδίδουν οι Αρχές την εκτέλεση του 36χρονου σεσημασμένου Αλβανού στο Περιστέρι. Ο δράστης τον πυροβόλησε την ώρα που καθόταν στο κάθισμα του συνοδηγού

Ραντεβού θανάτου έδωσε ο εκτελεστής του 36χρονου σεσημασμένου Αλβανού στο θύμα του, την Τρίτη και λίγο πριν τις 10 το βράδυ επί της οδού Λαδίκη 4 στο Μπουρνάζι. Ο δράστης φαίνεται πως είχε κανονίσει συνάντηση με το θύμα και μόλις εκείνος μπήκε στο αυτοκίνητο του εκτελεστή του, στη θέση του συνοδηγού, εκείνος τον πυροβόλησε σχεδόν εξ' επαφής τέσσερις φορές!

Αμέσως μετά, ο άγνωστος δράστης τράπηκε σε φυγή πεζός, ενώ άγνωστος άντρας μετέφερε το θύμα και τον άφησε αιμόφυρτο και βαριά τραυματισμένο στο Αττικό Νοσοκομείο. Λίγο μετά, το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο χειρουργείο.

Το θύμα ήταν σεσημασμένος κακοποιός και έχει εκτίσει αρκετές φορές ποινές φυλάκισης για υποθέσεις ναρκωτικών, ενόπλων ληστειών και κλοπών. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, ενώ το κίνητρο της δολοφονίας του 36χρονου αποδίδεται πιθανόν σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών, μεταξύ κακοποιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εν ψυχρώ εκτέλεση 36χρονου

SHARE:

24Media Network