Σοκ στη Νέα Μανωλάδα: Εισέβαλε σε σπίτι, χτύπησε τη μάνα και βίασε την κόρη

Σοκ στη Νέα Μανωλάδα: Εισέβαλε σε σπίτι, χτύπησε τη μάνα και βίασε την κόρη
Περιπολικό της αστυνομίας Eurokinissi

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν στα χέρια ενός κακοποιού μία ηλικιωμένη γυναίκα και η κόρη της στο σπίτι τους στη Νέα Μανωλάδα - Μία προσαγωγή υπόπτου

Αντιμέτωπες με έναν πραγματικό εφιάλτη ήρθαν δύο γυναίκες 75 και 52 ετών, μάνα και κόρη αντίστοιχα, μέσα στο σπίτι του στη Νέα Μανωλάδα Ηλείας.

Ένας κακοποιός κατάφερε να εισβάλει χθες στο σπίτι τους και αφού χτύπησε και τις δύο γυναίκες, τις ακινητοποίησε και κλείδωσε την ηλικιωμένη στην τουαλέτα. Υπό την απειλή και χρήση βίας, αφαίρεσε από την κόρη της 400 ευρώ, τα οποία όμως δεν του έφταναν και απαίτησε από την 52χρονη να πάει να βρει χρήματα αλλιώς θα σκότωνε την μάνα της.

Η γυναίκα βγήκε στην γειτονιά και χτύπησε την πόρτα σε γειτονικό σπίτι όπου επικαλέστηκε ανάγκη, ζήτησε και πήρε από τον γείτονα άλλα 100 ευρώ, χωρίς να του πει τι συνέβαινε στην οικία της και επέστρεψε πίσω να τα δώσει στον κακοποιό.

Μόλις του έδωσε τα χρήματα, εκείνος την έδεσε και στη συνέχεια την βίασε… Μετά τις πράξεις του ο δράστης τράπηκε σε φυγή και μόλις κατάφεραν οι άτυχες γυναίκες να απελευθερωθούν κάλεσαν την Αστυνομία.

Από τις αναζητήσεις της Αστυνομίας εντοπίστηκε ένας 36χρονος Αλβανός ο οποίος ταίριαζε στην περιγραφή και προσήχθη στο Τμήμα Ασφαλείας Ήλιδας όπου ανακρίνεται ως ο βασικός ύποπτος όπως όλα δείχνουν.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα