Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών στην Καλαμάτα

Μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας για την επίσκεψη του Ρώσου προε΄δρου Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016. Για την επίσκεψή του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν επιστρατευτεί 2.500 αστυνομικοί από την ελληνική αστυνομία, οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, από τη Λεωφόρο Κατεχάκη και έως το κέντρο υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία κάθε 30 μέτρα. 
(EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας για την επίσκεψη του Ρώσου προε΄δρου Βλαντιμίρ Πούτιν την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016. Για την επίσκεψή του Βλαντιμίρ Πούτιν έχουν επιστρατευτεί 2.500 αστυνομικοί από την ελληνική αστυνομία, οι οποίοι βρίσκονται στους δρόμους της Αθήνας. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Αστυνομίας, από τη Λεωφόρο Κατεχάκη και έως το κέντρο υπάρχει ισχυρή αστυνομική παρουσία κάθε 30 μέτρα. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Πάνω από 25 άτομα, Έλληνες και αλλοδαποί έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής για υπόθεση διακίνηση ναρκωτικών στη Μεσσηνία

Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί μέχρι και αυτή την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας στην περιοχή της Μεσσηνίας για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιείται στην διακίνηση ναρκωτικών στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετά από τα μέλη της εγκληματικής οργάνωσης ήταν ήδη έγκλειστοι σε διάφορες φυλακές της χώρας, απ' όπου και κινούσαν τα νήματα, ενώ έχουν συλληφθεί περισσότερα από 25 μέλη της οργάνωσης, ανάμεσά τους Έλληνες και αλλοδαποί.

Πρόσθετα, έχουν κατασχεθεί ποσότητες ναρκωτικών, οχήματα, όπλα κλπ. Η έρευνα και η αστυνομική επιχείρηση παραμένει σε εξέλιξη από το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ αύριο το μεσημέρι αναμένεται να γίνει αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης στο μέγαρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μεσσηνίας.

SHARE:

24Media Network