Σπείρα είχε ρημάξει οικίες, καταστήματα και οχήματα σε Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη

Σπείρα είχε ρημάξει οικίες, καταστήματα και οχήματα σε Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη
Περιπολία ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ. Eurokinissi

Εξιχνιάστηκαν 16 περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων, 11 οικιών, 10 αυτοκινήτων και 2 κλοπές μοτοσικλετών. Η σπείρα δρούσε στις περιοχές Καλλιθέα και Νέα Σμύρνη.

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών , εγκληματική ομάδα αποτελούμενη από Έλληνες και Αλβανούς, που διέπραττε διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, καταστήματα και αυτοκίνητα, καθώς και κλοπές μοτοσικλετών, στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής και κυρίως στην Καλλιθέα και στη Νέα Σμύρνη.

Συνελήφθησαν, μετά από αστυνομική επιχείρηση, 8 άτομα (ηλικίας από 16 έως 29 ετών) μέλη της συμμορίας. Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται 13 επιπλέον μέλη.

Σε βάρος των δραστών, σχηματίσθηκε δικογραφία για εγκληματική οργάνωση και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Όπως προέκυψε από την έρευνα, η συμμορία, αποτελούμενη από νεαρά άτομα, είχε συσταθεί τουλάχιστον από έτους και διέπραττε συστηματικά διαρρήξεις-κλοπές από οικίες, καταστήματα και αυτοκίνητα, καθώς και κλοπές μοτοσικλετών

Η δράση της οργάνωσης εκτεινόταν στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, αλλά κυρίως στις περιοχές της Καλλιθέας και της Νέας Σμύρνης. Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιαστεί, 16 περιπτώσεις διαρρήξεων καταστημάτων, 11 οικιών, 10 αυτοκινήτων και 2 κλοπές μοτοσικλετών. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα