Σπείρα ληστών είχε ρημάξει οδηγούς φορτηγών και εταιρείες στον Ασπρόπυργο

Ομάδα ΔΙΑΣ πραγματοποιεί ελέγχους
Ομάδα ΔΙΑΣ πραγματοποιεί ελέγχους EUROKINISSI

Συνελήφθη μετά από αναζητήσεις στον Ασπρόπυργο, μέλος σπείρας που διέπραττε συστηματικά ληστείες σε βάρος οδηγών φορτηγών.

Συνελήφθη ένας 24χρονος Ρομά μετά από αναζητήσεις στον Ασπρόπυργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ασπροπύργου και της Ο.Π.Κ.Ε., διότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες και κλοπές κατ' εξακολούθηση.

Όπως εξακριβώθηκε από την έρευνα, ο 24χρονος συμμετείχε σε σπείρα, τα μέλη της οποίας με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και με την απειλή όπλου, διέπρατταν συστηματικά ληστείες σε βάρος οδηγών φορτηγών οχημάτων από τους οποίους αφαιρούσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα και προσωπικά τους έγγραφα και σε βάρος εταιρειών από τις οποίες αφαιρούσαν χρηματοκιβώτια, ηλεκτρονικούς υπολογιστές κα άλλα αντικείμενα. Επίσης προέβαιναν σε διαρρήξεις-κλοπές από εταιρείες και σταθμευμένα φορτηγά.

ADVERTISING

Ως μεταφορικό μέσο για τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεων χρησιμοποιούσαν Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο είχαν αφαιρέσει από την περιοχή του Περάματος.

Μέχρις στιγμής εξιχνιάσθηκαν 8 περιπτώσεις ληστειών σε εταιρείες και οδηγούς φορτηγών αυτοκινήτων και τρείς περιπτώσεις διαρρήξεων – κλοπών από εταιρείες και σταθμευμένα φορτηγά, στην περιοχή του Ασπρόπυργου. Ο συλληφθείς με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών.

SHARE:

24Media Network