Στέφανος Χίος: Καρέ – καρέ η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης

Στέφανος Χίος: Καρέ – καρέ η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης
Καρέ - καρέ η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης του Στέφγανου Χίου Glomex

Την στιγμή της απόπειρας δολοφονίας σε βάρος του Στέφανου Χίου κατέγραψε κλειστό κύκλωμα ασφαλείας. Τι δείχνει το βίντεο. Τι είπε στην πρώτη του κατάθεση ο δημοσιογράφος.

Βίντεο από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, στο οποίο αποτυπώνεται καρέ – καρέ η στιγμή της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του Στέφανου Χίου τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/07), ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, στο βίνεο καταγράφεται ο γνωστός δημοσιογράφος να φτάνει στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του, ενώ τα φώτα της εξώπορτας είναι αναμμένα. 

Με το που φτάνει στο γκαράζ του αυτοκινήτου, φαίνεται ο δράστης να τον πλησιάζει από την πλευρά του οδηγού και τον πυροβολεί δύο φορές. 

Την ίδια στιγμή ο Στέφανος Χίος προσπαθεί να απωθήσει με την πόρτα του αυτοκινήτου την επίθεση, καθώς το όπλο φαίνεται να μπλόκαρε, ενώ ο δράστης πυροβολεί άλλες δύο φορές με τις βολίδες να βρίσκουν το όχημα.

Έπειτα, ο κουκουλοφόρος δράστης τρέπεται σε φυγή, ενώ ο τραυματισμένος δημοσιογράφος επιβιβάζεται ξανά στο όχημα για να μεταβεί σε νοσοκομείο.

Η πρώτη κατάθεση του δημοσιογράφου

Ο Στέφανος Χίος νοσηλεύεται στο ΚΑΤ φέροντας δύο διαμπερή τραύματα από σφαίρες, καθώς η μία πέρασε ξυστά από την καρωτίδα και η άλλη κοντά στην καρδιά.

Οι αστυνομικοί ερευνούν την υπόθεση, ενώ την Τρίτη (29/07) είχαν μία πρώτη επαφή με το θύμα, που τους μετέφερε όσα συνέβησαν και τις εκτιμήσεις του, καθώς σταδιακά αναρρώνει.

Στην πρώτη του κατάθεση περιέγραψε ένα άτομο με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, που τον πλησίασε στο αυτοκίνητό του, έβγαλε όπλο και πυροβόλησε εναντίον του.

Οπως κατέθεσε ο δημοσιογράφος και εκδότης, μόλις άρχισε να δέχεται πυροβολισμούς άνοιξε με δύναμη την πόρτα του αυτοκινήτου του, η οποία χτύπησε τον δράστη στο χέρι που κρατούσε το όπλο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα