Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των μελών της

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των μελών της
Απολογία φερόμενου ως μέλους της Οργάνωσης "Επαναστατική Αυτοάμυνα" Eurokinissi

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων και του ενός αναζητούμενου για συμμετοχή στην «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας»

Στη δημοσιότητα, δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων και του ενός αναζητούμενου για συμμετοχή στην «Οργάνωση Επαναστατικής Αυτοάμυνας».

Τα ονόματα και τις φωτογραφίες των συγκεκριμένων ατόμων μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., «η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, κρίνεται ως απολύτως αναγκαία, χάριν της προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας, για τον κολασμό των διωκόμενων εγκλημάτων αλλά και προς ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας λοιπών συνεργών στην εν λόγω υπόθεση.

Στο πλαίσιο αυτό παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα παραπάνω πρόσωπα, να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας). Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα