Στη δημοσιότητα τα στοιχεία παιδόφιλου

Παιδική κακοποίηση (φωτογραφία αρχείου)
Παιδική κακοποίηση (φωτογραφία αρχείου) 123RF.COM

Πρόκειται για έναν 39χρονο που καταδικάστηκε για ασέλγεια σε βάρος μίας 7χρονης και κόρης φιλικού του ζευγαριού

Στη δημοσιότητα δόθηκαν κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 39χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 17-Φεβρουαρίου 2016 στα Άνω Λιόσια, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και καταδικάστηκε σε κάθειρξη 20 ετών για τα αδικήματα της αποπλάνησης ανηλίκου και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια.

Συγκεκριμένα, οι πράξεις αυτές φέρονται να έγιναν σε βάρος 7χρονου κοριτσιού και κόρης φίλων του.

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του μπορείτε να τα δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της Αστυνομίας, πατώντας ΕΔΩ.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι την 28-4-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση του κατηγορουμένου και στην ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-6476370 και 210-6476269 της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE:

24Media Network