Στη ΓΑΔΑ εμφανίσθηκε ο άνθρωπος που στοχοποιήθηκε για τη μεταφορά του νεκρού βρέφους στην Πετρούπολη

Στη ΓΑΔΑ εμφανίσθηκε ο άνθρωπος που στοχοποιήθηκε για τη μεταφορά του νεκρού βρέφους στην Πετρούπολη
Ο κάδος σκουπιδιών όπου βρέθηκε νεκρό, τυλιγμένο σε σεντόνια, νεογέννητο βρέφος στην Πετρούπολη eurokinissi

Από την πρώτη στιγμή το News 24/7 είχε αναφέρει πως ο άνθρωπος που στοχοποιούσαν διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές ως δήθεν τον δράστη που πέταξε το μωρό στην Πετρούπολη δεν ήταν αυτός, γιατί πολύ απλά ήταν άλλο χρώμα η σακούλα - Ο άνδρας του βίντεο κατέθεσε στις Αρχές και επιφυλάχτηκε παντός νομίμου δικαιώματος του σε βάρος όσων τον διέσυραν

Στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής παρουσιάστηκε ο κάτοικος της Πετρούπολης που στοχοποιούσαν αδίκως και χωρίς αποδείξεις ορισμένες τηλεοπτικές εκπομπές, κατέθεσε οικειοθελώς και επιφυλάχτηκε παντός νομίμου δικαιώματός του έναντι όσων τον διέσυραν και τον έφεραν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στην ίδια του την γειτονιά μόνο και μόνο επειδή τον κατέγραψε μία κάμερα να πετάει τα σκουπίδια του στον κάδο απορριμμάτων.

Το News 24/7 είχε από την πρώτη στιγμή αναφέρει ότι ο άνθρωπος αυτός ουδεμία σχέση είχε με το περιστατικό και ούτε οι Αρχές τον συνέδεαν με αυτό, αφού πολύ απλά η σακούλα που κρατούσε ήταν γαλάζιου ή πράσινου χρώματος και η σακούλα που απέρριψε ο δράστης με το μωρό ήταν μαύρη.

Από την Ασφάλεια τονίζεται ότι έχουν ληφθεί υλικά από κλειστά κυκλώματα που αναλύονται καρέ-καρέ, δίχως να έχει προκύψει κάτι ακόμα και ζητούν την βοήθεια των πολιτών για την εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης, πρωτίστως με το αν έχουν δει ή παρατηρήσει π.χ. κάποια κοπέλα στην γειτονιά τους που ήταν έγκυος και ξαφνικά δεν έχει μωρό.

Γενικά, η Ασφάλεια ζητά την βοήθεια των πολιτών για την εξιχνίαση αυτής της πολύκροτης υπόθεσης κυρίως βασιζόμενη στην παρατηρητικότητα τους, στη γειτονιά τους, όχι αυστηρά στη γειτονιά της Πετρούπολης που βρέθηκε το μωρό, αφού δεν αποκλείεται απλά να απορρίφθηκε εκεί από τον ή τους δράστες από άλλη περιοχή, ίσως κοντινή και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει την πιθανότητα η μάνα να είναι θύμα και εκείνη μίας πιθανής πολύπλοκης κατάστασης.

Οι Αρχές θεωρούν ότι δεν αποκλείεται το προφίλ των εμπλεκομένων σε αυτή την υπόθεση να έχει να κάνει ή με νεαρή κοπέλα που πάσχει από νοητική στέρηση και ζει σε καταπιεστικό και βίαιο περιβάλλον είτε με ζευγάρι που ζει στο περιθώριο και επικεντρώνονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σημειώνεται ότι το νεογέννητο αγοράκι δεν ήταν πρόωρο, ήταν αρτιμελές και έζησε μόλις μισή ώρα αφού γεννήθηκε. Ο δράστης ή οι δράστες του έκλεισαν το στόμα με χαρτοπετσέτες προφανώς για να μην ακούγεται το κλάμα του και στη συνέχεια όπως απέδειξε το πόρισμα της ιατροδικαστή που διενήργησε την νεκροψία-νεκροτομή, το βρέφος στραγγαλίστηκε δια περισφίξεως του λαιμού του με τον ίδιο του τον ομφάλιο λώρο και ένα κομμάτι σχοινί!

Στη συνέχεια ο δράστης το τύλιξε με σεντόνι το έβαλε σε μία μαύρη σακούλα και το πέταξε στον κάδο απορριμμάτων, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ανατολικής Ρωμυλίας , στην Πετρούπολη.

Σε κατάσταση σοκ ο ρακοσυλλέκτης που το ανακάλυψε πρώτος το μεσημέρι της προηγούμενης Δευτέρας, κάλεσε όλη την γειτονιά και εκείνοι με την σειρά τους την Αστυνομία.

Η εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης είναι πρώτη προτεραιότητα για την Αστυνομία και όποιος γνωρίζει οτιδήποτε ή έχει αντιληφθεί κάτι πράγματι χαρακτηριστικό και ύποπτο καλείται να το αναφέρει έστω και ανώνυμα στις Αρχές.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα