Συνελήφθη 18χρονος για διαρρήξεις καταστημάτων και κλοπές μοτοσυκλετών

Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ.
Περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. EUROKINISSI

Ο 18χρονος από τις αρχές του έτους, διέπραττε συστηματικά στις περιοχές Νίκαιας και Κορυδαλλού, διαρρήξεις καταστημάτων,αφαιρούσε από το εσωτερικό τους ταμειακές μηχανές και χρηματικά ποσά. Επίσης προέβαινε και στην κλοπή μοτοσυκλετών.

Συνελήφθη στη Νίκαια από άντρες του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος ένας 18χρονος Αλβανός, ο οποίος λίγο νωρίτερα είχε διαρρήξει κατάστημα στη Νίκαια.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 18χρονος από τις αρχές του έτους, διέπραττε συστηματικά, στις περιοχές Νίκαιας και Κορυδαλλού, διαρρήξεις καταστημάτων, στα οποία εισέρχονταν, μετά τη θραύση του υαλοπίνακα, με πέτρες ή μεταλλικά καπάκια φρεατίων και αφαιρούσε από το εσωτερικό τους, ταμειακές μηχανές και χρηματικά ποσά. Επίσης προέβαινε και στην κλοπή μοτοσυκλετών.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, έχουν εξιχνιασθεί τέσσερις διαρρήξεις-κλοπές από καταστήματα, τρεις διαρρήξεις πρακτορείων τυχερών-ψυχαγωγικών παιγνίων και τρείς κλοπές μοτοσυκλετών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία, κλοπή
SHARE:

24Media Network