Συνελήφθη Γερμανίδα τουρκικής καταγωγής για διακίνηση ανήλικων παιδιών

Θανάσιμος τραυματισμός 11χρονου μαθητή στο προαύλιο του 6ου Δημοτικόυ Σχολείου Αχαρνών από αδέσποτη σφαίρα κατα την διάρκεια σχολικής γιορτής.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Θανάσιμος τραυματισμός 11χρονου μαθητή στο προαύλιο του 6ου Δημοτικόυ Σχολείου Αχαρνών από αδέσποτη σφαίρα κατα την διάρκεια σχολικής γιορτής. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Η γυναίκα αποπειράθηκε να περάσει δύο ανήλικα αδελφάκια 6 και 12 ετών ως δήθεν δικά της με προορισμό την Γαλλία

Συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας μία Γερμανίδα Τουρκικής καταγωγής που αποπειράθηκε να διακινήσει με τελικό προορισμό την Γαλλία δύο ανήλικα αδελφάκια (αγοράκι 6 ετών και κοριτσάκι 12 ετών), ως δήθεν δικά της παιδιά.

Την προσοχή του αστυνομικού τράβηξε ο προορισμός που δεν ήταν η Γερμανία αλλά η Γαλλία και τσέκαρε τα χαρτιά των δήθεν παιδιών της για να διαπιστώσει ότι είχε δηλωθεί εξαφάνιση στην Γερμανία σε αυτά τα στοιχεία από τον πατέρα των παιδιών.

Ο πατέρας των πραγματικών της παιδιών είχε χωρίσει μαζί της και εκείνη είχε προβεί σε γονική αρπαγή και είχε φύγει με αυτά από την χώρα, ενώ χρησιμοποίησε τα στοιχεία τους για να κάνει διακίνηση ασυνόδευτων ανήλικων αλλοδαπών στην ΕΕ.

Ερευνάται για αρχή αν το έχει επαναλάβει αυτό, ενώ αν και αρχικά το κοριτσάκι είπε πως ήταν από την Τυνησία, τελικά κατέληξαν οι Αρχές πως είναι από το Αφγανιστάν και εντοπίστηκε μάλιστα η βιολογική τους μητέρα σε δομή φιλοξενίας στην Ελλάδα.

SHARE:

24Media Network