Συνελήφθη 'ντίλερ' μεθαδόνης με χιλιάδες χάπια προερχόμενα από την Ολλανδία

Συνελήφθη 'ντίλερ' μεθαδόνης με χιλιάδες χάπια προερχόμενα από την Ολλανδία

Ως μέλος ευρύτερου κυκλώματος προμηθευόταν μεθαδόνη ταξιδεύοντας στο εξωτερικό και την πωλούσε έναντι 5 ευρώ το χάπι σε κάθε εξαρτημένο

Την ανάγκη τοξικομανών να απεξαρτηθούν ή να μειώσουν έστω τον εθισμό τους στην ηρωίνη και την αδυναμία του ελληνικού συστήματος με τις περιορισμένες θέσεις για το πρόγραμμα μεθαδόνης και την ατελείωτη λίστα προτεραιότητας εκμεταλλεύτηκε ένας 60χρονος.

Είδε το κέρδος που υπήρχε πίσω από τη δυστυχία και άρπαξε την «ευκαιρία»... Ως μέλος ευρύτερου κυκλώματος προμηθευόταν μεθαδόνη ταξιδεύοντας στο εξωτερικό και την πωλούσε έναντι 5 ευρώ το χάπι σε κάθε εξαρτημένο. Τέλος στην «καριέρα» του έβαλε η Δίωξη Ναρκωτικών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» όπου εντοπίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας, αφού προηγουμένως είχε αναχωρήσει από το Άμστερνταμ και μέσω Βρυξελλών αφίχθη στην Αθήνα.

Στην αποσκευή του βρέθηκε να μεταφέρει 3.100 ναρκωτικά δισκία μεθαδόνης και μικροποσότητες κοκαΐνης και ηρωίνης. Επίσης κατασχέθηκαν 1.300 ευρώ, ένα κινητό τηλέφωνο και δύο  βιβλιάρια τραπεζικών καταθέσεων.

SHARE:

24Media Network