Συνελήφθησαν μαστροποί που έκλειναν ερωτικά ραντεβού μέσω ιστοσελίδων

Συνελήφθησαν μαστροποί που έκλειναν ερωτικά ραντεβού μέσω ιστοσελίδων

μετά από έρευνα για τη λειτουργία γραφείου «ραντεβού» και διαδικτυακής ιστοσελίδας, μέσω των οποίων κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων πραγματοποίησαν επιχείρηση σε ξενοδοχείο στον Άλιμο

Συνελήφθησαν στον Άλιμο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Ασφάλειας Αττικής, δύο Έλληνες, 43 και 46 ετών αντίστοιχα, για μαστροπεία.

Επιπλέον, προσήχθη μία 22χρονη Ουγγαρέζα, σε βάρος της οποίας συντάχθηκε έκθεση Αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Ειδικότερα, μετά από έρευνα για τη λειτουργία γραφείου «ραντεβού» και διαδικτυακής ιστοσελίδας, μέσω των οποίων κανονίζονταν ερωτικά ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής, αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων πραγματοποίησαν επιχείρηση σε ξενοδοχείο στον Άλιμο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, προσήχθη η 22χρονη Ουγγαρέζα η οποία εκδίδετο και συνελήφθησαν ένας 46χρονος Έλληνας, ο οποίος την μετέφερε στο σημείο συνάντησης καθώς και ένας 43χρονος ως υπεύθυνος για το κλείσιμο των ραντεβού.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι συλληφθέντες τα τελευταία δύο χρόνια, προωθούσαν, κατ’ επάγγελμα και από κερδοσκοπία, γυναίκες στην πορνεία. Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το χρηματικό ποσό των 245 ευρώ, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, ένα tablet και ένα τετράδιο με ιδιόχειρες σημειώσεις σχετικές με τη πραγματοποίηση ραντεβού. Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

SHARE:

24Media Network