Θεσσαλονίκη: Τρεις συλλήψεις για υπόθεση εκβίασης

Ένας 35χρονος δέχθηκε τηλεφώνημα από έναν άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι απαίτησαν να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, προκειμένου να του αποκαλύψουν που βρίσκεται η σύζυγός του

Για υπόθεση εκβίασης κατηγορούνται τρία άτομα, τα οποία συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση έπειτα από καταγγελία που έκανε 35χρονος στις αστυνομικές αρχές της Καλαμάτας -όπου ζει ο καταγγέλων- σύμφωνα με την οποία άγνωστοι απήγαγαν τη σύζυγό του.

Μάλιστα, ο 35χρονος δέχθηκε στη συνέχεια τηλεφώνημα από έναν άνδρα και μια γυναίκα, οι οποίοι απαίτησαν να μεταβεί στη Θεσσαλονίκη με το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ, προκειμένου να του αποκαλύψουν που βρίσκεται η σύζυγός του.

Τα χαρτονομίσματα προσημειώθηκαν και όταν ο καταγγέλων τα παρέδωσε κατά το προκαθορισμένο ραντεβού σε μία 36χρονη κι έναν 19χρονο, που συνοδεύονταν από 26χρονο υπήκοο Πακιστάν, επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε βρέθηκε η σύζυγος του 35χρονου σε οικισμό αθίγγανων, στο Εργοχώρι Ημαθίας, η οποία δήλωσε στις αστυνομικές αρχές ότι έφυγε από το σύζυγό της με τη θέλησή της, προκειμένου να μείνει μαζί με Πακιστανό υπήκοο. Ο τελευταίος, παρά τις έρευνες, δεν εντοπίστηκε μέχρι στιγμής και αναζητείται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

SHARE:

24Media Network