Τους έπιασαν με 4,5 κιλά ηρωίνη

Τους έπιασαν με 4,5 κιλά ηρωίνη

Στον Κολωνό εντοπίστηκαν τα τέσσερα μέλη της σπείρας, πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση και μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθησαν

Συνελήφθησαν, στον Κολωνό, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών της, τέσσερις (4) Έλληνες, δύο άνδρες ηλικίας 42 και 50 ετών και δύο γυναίκες ηλικίας 29 και 63 ετών, για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο αποδόμησης εγκληματικών κυκλωμάτων εμπορίας ναρκωτικών ουσιών και μετά από διερεύνηση υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, εντοπίσθηκαν στον Κολωνό οι τέσσερις προαναφερόμενοι, πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση και μετά από συντονισμένη επιχείρηση συνελήφθησαν.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ποσότητα ηρωίνης βάρους 4 κιλών και 529 γραμμαρίων και 7 συσκευές κινητών τηλεφώνων. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αστυνομία
SHARE: