Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας του 41χρονου από γείτονά του στην Πάτρα

Βίντεο – ντοκουμέντο: Η στιγμή της δολοφονίας του 41χρονου από γείτονά του στην Πάτρα
Φονικό στην Πάτρα youtube / @ionian

Ο 41χρονος πήγε σε φανοποιείο και μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με τον γείτονά του, έπεσε νεκρός. Σοκάρει βίντεο που δείχνει την αιματηρή εμπλοκή τους.

Σοκ προκαλεί το βίντεο – ντοκουμέντο από το φονικό σε φανοποιείο της Πάτρας, όταν μετά από συμπλοκή με πυροβολισμούς, ένας 41χρονος έχασε τη ζωή του

Ο 41χρονος και ο φανοποιός γείτονάς του φέρονται να είχαν για χρόνια προσωπικές διαφορές μεταξύ τους, οι οποίες έληξαν με τον πιο άσχημο και τραγικό τρόπο. 

Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο, ενώ ο φανοποιός βρισκόταν εντός του συνεργείου του στο Νέο Σούλι, ο 41χρονος γείτονάς του που έμενε αρκετά κοντά, μετέβηκε στο σημείο με ένα κυνηγετικό όπλο και πυροβόλησε προς την επιχείρηση του πρώτου.

Ο 41χρονος αποχώρησε λίγο μετά από τον διαπληκτισμό τους, ωστόσο, επέστρεψε και ξεκίνησε πάλι ο τσακωμός τους και η ανταλλαγή πυροβολισμών, που είχε ως αποτέλεσμα μία σφαίρα να βρει στην καρδιά τον 41χρονο και να τον σωριάσει στο έδαφος, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Οι δύο άντρες φαίνονται στο βίντεο να τρέχουν γύρω από ένα αυτοκίνητο εντός του φανοποιείου, ενώ, παράλληλα, ακούγονται πυροβολισμοί. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα