Βίντεο - ντοκουμέντο: Οι πρώτες στιγμές μετά τη δολοφονία Στεφανάκου

Βίντεο - ντοκουμέντο: Οι πρώτες στιγμές μετά τη δολοφονία Στεφανάκου
TWITTER

Το γαζωμένο θωρακισμένο αυτοκίνητο του πρώην βαρυποινίτη και η στιγμή που διαφεύγουν οι δράστες

Τις πρώτες στιγμές μετά τη δολοφονία του Βασίλη Στεφανάκου στην περιοχή του Χαϊδαρίου, έξω απ' την επιχείρηση του πρώην βαρυποινίτη όπου τον γάζωσαν ένοπλοι κατέγραψε σε βίντεο ο Alpha και η εικόνα είναι σοκαριστική.

Μέσα στο αυτοκίνητο διακρίνεται η σορός του Β. Στεφανάκου να έχει γείρει στην πλευρά του συνοδηγού απ' όπου και δέχθηκε τους πυροβολισμούς.

ADVERTISING

Επίσης σε πλάνα από κάμερες ασφαλείας της περιοχής φαίνεται μια μηχανή στην οποία εκτιμάται ότι επιβαίνουν οι δύο δράστες της δολοφονίας, καθώς απ' τις περιγραφές και τον χρόνο είναι πολύ πιθανό να πρόκειται γι' αυτούς. Η μηχανή φαίνεται να απομακρύνεται απ' την επιχείρηση του Στεφανάκου δευτερόλεπτα μετά τη δολοφονία του, με κατεύθυνση προς Ελευσίνα.

Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον Β. Στεφανάκο περιμένοντας να βγει απ' το σπίτι του στο Χαϊδάρι, όπου διατηρεί και γραφεία. Τότε τον πλησίασαν με τη μηχανή και ο ένας αφού άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού άρχισε να πυροβολεί, αδειάζοντας πάνω του έναν γεμιστήρα Καλάσνικοφ, στοχεύοντας με επιμονή στο σώμα και κυρίως στο κεφάλι.

Στη συνέχεια, οι δράστες επιβιβάστηκαν ξανά στην λευκή μοτοσικλέτα με τον εκτελεστή να συνεχίζει να κρατάει στα χέρια του Καλάσνικοφ, ανέπτυξαν ταχύτητα και κατάφεραν να εξαφανιστούν, ενώ στην περιοχή επικράτησε πανδαιμόνιο με τα περιπολικά που συνεχώς έσπευδαν αλλά και τους περαστικούς που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι όσα συνέβησαν.

Ο ηγέτης της "Greek Mafia", ή αλλιώς της "τριανδρίας", όπως έχει χαρακτηριστεί από τις Αρχές, δεν πίστευε πως θα τολμούσε κανείς να τον πλησιάσει εκεί, πόσο μάλλον να τον εκτελέσει. Ίσως γι αυτό οι "εντολείς" αυτής της δολοφονίας επέλεξαν αυτό το σημείο για να καταστήσουν το μήνυμα τους όχι απλά ηχηρό αλλά …εκκωφαντικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Οι σχέσεις του Στεφανάκου με τους "Πυρήνες"

Στο κεφάλι δέχτηκε τις περισσότερες σφαίρες ο Βασίλης Στεφανάκος

SHARE:

24Media Network