Υπεύθυνος για τουλάχιστον έξι ληστείες σε σουπερμάρκετ ο δράστης που συνελήφθη στο Περιστέρι

Υπεύθυνος για τουλάχιστον έξι ληστείες σε σουπερμάρκετ ο δράστης που συνελήφθη στο Περιστέρι
Περιπολικό της ΕΛΑΣ eurokinissi

Από τον Οκτώβριο, συστήθηκε ειδική ομάδα από αστυνομικούς της Ασφάλειας για την αναζήτηση, εντοπισμό και σύλληψη του δράστη ένοπλων ληστειών, που είχαν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα, σε σουπερμάρκετ στην περιοχή του Περιστερίου

Συνελήφθη, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, απογευματινές ώρες χθες στο Περιστέρι, ένας 33χρονος Έλληνας, ύστερα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, διότι λίγο νωρίτερα είχε διαπράξει ληστεία σε σουπερμάρκετ στην ίδια περιοχή.

Ειδικότερα, από τον Οκτώβριο, συστήθηκε ειδική ομάδα από αστυνομικούς της Ασφάλειας για την αναζήτηση, εντοπισμό και σύλληψη του δράστη ένοπλων ληστειών, που είχαν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα, σε σουπερμάρκετ στην περιοχή του Περιστερίου.

Ως προς τον τρόπο δράσης, ο αναζητούμενος ληστής κατά τις απογευματινές ώρες εισέρχονταν σε σουπερμάρκετ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με μαντήλι και με την απειλή πιστολιού, εξανάγκαζε τους υπαλλήλους να του παραδώσουν τα χρήματα του ταμείου.

Από την αξιολόγηση του προανακριτικού υλικού και ανάλυση δεδομένων ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ανωτέρω δράστη και τελικά συνελήφθη.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, εξιχνιάστηκαν έξι περιπτώσεις ένοπλων ληστειών, σε σουπερμάρκετ στην περιοχή του Περιστερίου, ενώ ερευνάται η εμπλοκή του και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

Επιπρόσθετα, ο κατηγορούμενος έχει συλληφθεί και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα