Ζαχάρω: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία – “Εμμονές και προκαταλήψεις”

Ζαχάρω: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία – “Εμμονές και προκαταλήψεις”
Το σπίτι της οικογενειακής τραγωδίας patrisnews

Τι υποστηρίζουν τα αδέρφια του θύματος για τον συνταξιούχο που σκότωσε το μικρότερο από τα εννέα παιδιά του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ανάστατη παραμένει η τοπική κοινωνία στο χωριό Μηλέα, στη Ζαχάρω του νομού Ηλείας, έπειτα από την οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας, όταν 86χρονος πατέρας σκότωσε τον 45χρονο γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο 86χρονος πατέρας διαπληκτίστηκε με τον 45χρονο γιο του και στην συνέχεια τον πυροβόλησε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα. Αμέσως μετά ο 86χρονος έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοπυροβολήθηκε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ελάχιστοι γνώριζαν τα όσα συνέβαιναν στο σπίτι όπου χρόνια και αυτόχειρας έμενε μόνος του. “Εμμονές και προκαταλήψεις” καταλογίζουν στον συνταξιούχο που σκότωσε το μικρότερο από τα εννέα παιδιά του.

Δυστυχώς ο πατέρας μας, κατά τα άλλα οξυδερκής και εύστροφος άνθρωπος, διακατεχόταν από διάφορες εμμονές, προκαταλήψεις και απολυταρχικές τάσεις, δηλωτικά κατά την άποψή μας κρυφός και ύπουλος ψυχασθενής. Με όλους μας ανεξαιρέτως είχε διαπληκτιστεί και πάντοτε σχεδόν η αιτία ήταν ότι ‘αυτό εδώ είναι το σπίτι μου και εδώ κουμάντο κάνω εγώ’. Ο αδερφός μας δυστυχώς είχε την ατυχία να απολυθεί από τη δουλειά του τον περασμένο Δεκέμβριο και κατέβηκε στο πατρικό, όπου ο πατέρας κατοικούσε μόνος του σε ένα σπίτι 300 τ.μ.”, δηλώνουν τα αδέρφια του θύματος στο patrisnews.

Ενώ συνεχίζουν: “Πριν δύο εβδομάδες ανέβασε τον πατέρα Αθήνα για εγχείρηση και τον ξανακατέβασε. Τις τελευταίες ημέρες είχε βρει και δουλειά και ήταν χαρούμενος. Πλην όμως ο πατέρας εξακολουθούσε να προσπαθεί να του καθορίσει τη ζωή με το επιχείρημα ότι μένει στο σπίτι του. Αυτά λοιπόν, καθώς και παρόμοιες και επίμονες εμμονές, όπλισαν το χέρι του πατέρα.”


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version