Εισβολή Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο Ζωγράφου για τον θάνατο της 62χρονης στην καθαριότητα

Συμβολική κατάληψη του δημαρχείου Ζωγράφου από τους δημοτικούς υπαλλήλους την Τρίτη 30 Σεπτεμβρείου 2014, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ - ΟΤΑ για το μέτρο της αξιολόγησης.
(EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Συμβολική κατάληψη του δημαρχείου Ζωγράφου από τους δημοτικούς υπαλλήλους την Τρίτη 30 Σεπτεμβρείου 2014, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων της ΠΟΕ - ΟΤΑ για το μέτρο της αξιολόγησης. (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Η ομάδα των περίπου 10 ατόμων πέταξε «τρικάκια» με συνθήματα και απηύθηναν τις… προειδοποιήσεις τους στην Δήμαρχο

Μέλη του Ρουβίκωνα περίπου μισή ώρα μετά τις 12 μεσημέρι και συγκεκριμένα περίπου 10 άτομα, εισέβαλαν στο Δημαρχείο Ζωγράφου και πέταξαν «τρικάκια» με συνθήματα, για τον θάνατο της άτυχης 62χρονης εργαζόμενης του Δήμου στην καθαριότητα.

Αμέσως μετά την παρέμβασή τους αποχώρησαν από το σημείο και δεν κρίθηκε σκόπιμη η επέμβαση της Αστυνομίας. Πάντως σε σχετική τους ανακοίνωση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, ανέφεραν προς μίλησαν με την ίδια την Δήμαρχο και την «έθεσαν προ των ευθυνών της»:

«Σήμερα Πέμπτη 6/7 στις 12.30 30 σύντροφοι/ισσες του Ρουβίκωνα και της Κόκκινης Γραμμής πραγματοποιήσαμε παρέμβαση στο δημαρχείο Ζωγράφου για το θάνατο της 62χρονης εργαζόμενης στην καθαριότητα. Συγκεκριμένα πραγματοποιήθηκε εισβολή στο γραφείο της δημάρχου όπου οι σύντροφοι/ισσες την έθεσαν προ των ευθυνών της. Θα ακολουθήσει κείμενο και βίντεο της παρέμβασης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία της 62χρονης εργάτριας καθαριότητας

SHARE:

24Media Network