Η Ελένη Γιαμαρέλλου “ξαναχτυπά”: “Δεν θα κολλήσει κορονοϊό όποιος κοινωνήσει”

Η Ελένη Γιαμαρέλλου “ξαναχτυπά”: “Δεν θα κολλήσει κορονοϊό όποιος κοινωνήσει”
Η Ελένη Γιαμαρέλλου Facebook

Σε απίστευτη δήλωση προέβη για άλλη μία φορά η λοιμωξιολόγος Ελένη Γιαμαρέλλου, καλώντας ξανά τους πιστούς να κοινωνήσουν άφοβα.

“Ανοσία” στον κορονοϊό για όσους πιστούς κοινωνούν, υπόσχεται για άλλη μία φορά σε δηλώσεις της η επιστήμονας Ελένη Γιαμαρέλλου.

Η καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Αθήνας, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ εξέφρασε για άλλη μία φορά την άποψη ότι οι πιστοί δεν διατρέχουν κίνδυνο κοινωνώντας, ενώ συμπλήρωσε ότι η ίδια θα κοινωνήσει κανονικά την Κυριακή που θα επισκεφθεί την Εκκλησία.   

“Θα πάω στην Εκκλησία την Κυριακή και θα κοινωνήσω. Η Θεία Ευχαριστία είναι το μεγαλύτερο μυστήριο και πιστεύω πως οι άνθρωποι που συμμετέχουν σε αυτό είναι οι πιο τυχεροί στον κόσμο. Είναι κάτι που υπερβαίνει τον νου μας, τις σκέψεις μας, την απόψη και την υγεία μας”, δήλωσε χαρακτηριστικά η επιστήμονας. 

“Εγώ το λέω και το πιστεύω, όσοι κοινωνήσουν δεν θα κολλήσουν τον κορονοϊό. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι κάποιος δεν μπορεί να πάει κάπου αλλού την άλλη μέρα, να κολλήσει τον ιό και μετά να ενοχοποιεί το μυστήριο”, είπε η κ. Γιαμαρέλλου.  

“Εδώ δεν ισχύει η ένοια της επιστήμης, είναι η έννοια του μυστηρίου, η οποία είναι πάνω από την επιστήμη και την επηρεάζει. Ή πιστεύεις στον Θεό ή δεν πιστεύεις. Όποιος πιστεύει συμμετέχει στο μυστήριο. Επομένως δεν υπάρχει κίνδυνος για κορονοϊό και κανένα άλλο μικρόβιο”, υποστήριξε με σιγουριά.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος υπενθύμισε στην κυρία Γιαμαρέλλου ότι τα πρώτα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα ήταν πιστοί που είχαν επισκεφθεί τους Αγίους Τόπους. “Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Εμείς τώρα μιλάμε για το μυστήριο. Από τη Θεία Κοινωνία δεν έχει κολλήσει ποτέ κανείς τίποτα”, απάντησε η επιστήμονας.

“Αυτό είναι μία μεγάλη, πολύ βαθιά φιλοσοφία. Νομίζω ότι το έχουμε εξαντλήσει”, κατέληξε. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα